| Sfinnx a întrebat:

Daca fetelor le place sa fie imbratisate,sa primeasca mesaje dragute,saruturile pe frunte,etc, baietilor ce le place? Ei de ce sunt atrasi? Va rog frumos nu`mi dati raspunsuri gen : Sex -_-.
Dau funda pentru cel mai impresionant raspuns.Sunt curioasa rau; ce comportament, gesturi va plac la fete?

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baietiilor nu le place sa fie sufocati de placerile enumerate de tine

| LaLaura a răspuns:

Si baietii au aceleasi placeri, gesturi, asta daca iubeste acea fata, daca nu, nu le baga in seama si isi mai cumpara o bere.

| RAY a răspuns:

Fiecare barbat i place altceva, eu unu ofer ceea ce primesc mereu

| LoveSleep a răspuns:

Fiecare băiat e diferit așa cum și fetele sunt diferite.

| minrest a răspuns:

Pai asta e o parte importanta din diferenta dintre sexe, pentru fete e importanta siguranta, tandretea, intimitatea iar pentru noi barbatii, sexul. Daca situatia oricum asta este, nu iti foloseste la nimic sa nu stii, dimpotriva. O zi buna.

| Lawliet14 a răspuns:

Ai uitat de saruturile pe gat. tongue Pai baietilor: sa va sarute pe voi, sa va protejeze si sa va imbratiseze! laughing Sa faca dragoste, e cireasa de pe briosa pentru un barbat.

Răspuns utilizator avertizat
| mont a răspuns:

Imi plac imbratisarile, pupicii, tinerile de mana, mesajele dragute, din astea. big grin si sunt baiat

| Sfinnx explică (pentru mont):

Wow,surprinzator xD.sunt asa de multi iar eu am dat de un idiot care nu stie sa aprecieze ce are.

| AlexDFY a răspuns:

Tot asa, imbratisari in mare parte sau sarutari, dar difera de la baiat la baiat.

| TanteMarianne a răspuns:

Ai putea si sa-i alinti. ursulet pufisor piscot etc... uneori baietilor le place sa te giuguleasca pe tine. ei nu vor asa multe, dar e bine sa,le faci cadouri (alea le plac oricaruia) si mesaje hot de genul : "iti simt lipsa... intre picioare!) " Asta le place si le,plac mult,lucrurile dragute. unora le,place, sa, se, joace cu parul tau sau sa-ti faca unghiile. de, obicei prefera ei sa faca gesturi!

| AlexandruIonut004 a răspuns:

Vreau doar sa fie obsedata de mine. Din toate punctele de vedere. Sa stea pe capul meu mereu.
Iar din moment ce eu sunt un om care vrea persoanele dragi aproape, it's perfect.
laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AlexandruIonut004):

Nu prea cred ca ai vrea sa fie obsedata de tine, eu zic sa te gandesti mai bine, nu e nimic mai horror ca o fata sa puna in aplicare ceea ce a enumerat ea in intrebare. sa stea pe capu tau mereu? pe bune? sigur nu esti bolnav?

| Zsolti6 a răspuns:

Buna intrebare.
Pentru inceput, cred ca stii si tu ca marea parte a baietilor nu sunt sentimentalisti.
Daca ai un iubit si vrei sa ii arati ca il iubesti nu trebuie sa il saruti sau sa il strangi in brate.
Fa-i niste "cadouri", mergeti pe afara si ii cumperi o bere, sau daca e pasionat de gaming, petrece timpul cu el cand se joaca/jucati un joc impreuna. Daca te pui sa joci cu el un joc si are rabdare sa iti explice e clar ca ii esti importanta. Daca ii place fotbalul cumpara-i bilete la meci happy.
Astea sunt chestii mai neobisnuite.
Eu cel putin asa gandesc, saruturi pe gat/frunte si imbratisari sunt in fiecare relatie, surprinde-l.