| Bibbi_1014 a întrebat:

Daca filtrezi inseamna ca iti inseli iubitu`?

Răspuns Câştigător
| lolitagirl a răspuns:

Nu... poate te uiti dupa alti barbati te dai la ei
dar, e bine daca iubesti ceea ce ai langa tine.Serios acum toate fetele se uita dupa baieti desi au iubit la fel si viceversa... Dar daca el e nebun de gelozie nu e tocmai bine big grin. Sper ca te-am ajutat. Fundita?

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca da. Daca il iubesti cu adevarat, nu mai esti interesata de alti barbati si simplul fapt de a flirta iti repugna.

| Dizzydizz a răspuns:

Da pentru persoanele geloasa si nu pentru cele cu mintea coapta, mpentru o pers matura.
Eu nu sunt de acord cu asta. Din moment ce nu flirtez, el de ce ar faceo? E oarecum o lipsa de respect.
Flirtezi cu aLTU/ alta pentru ca tu consideri ca pers de langa tine nu are ce vrei tu, sau nu o gas suficient de atractiva, parerea mea

| Narfundo a răspuns:

Intr-un fel.

| Stefania a răspuns:

Daca flirtezi NU insemna ca iti inseli iubitu!

| rebeca a răspuns:

Nu, dar inseamna ca nici nu excluzi aceasta idee.

| 2696 a răspuns:

Nu... dar depinde cat de departe mergi cu flirtul. E totusi nepoliticos sa flirtezi cand e si el prin preajma

| DrPedobear a răspuns:

Bibbi filtra apa de toaleta pe un castravete strain. Parca era un banc in genul asta.

PS: da, se numeste inselat, pentru ca inselatul nu trebuie sa fie neaparat un act de natura fizica. Nu trebuie sa te saruti sau sa faci sex cu alta persoana ca sa inseli. E de ajuns sa te gandesti la alta persoana, adica sa simti ceva pentru ea, sau sa flirtezi cum ai incercat sa spui tu, pentru ca in felul asta relatia in care esti devine nula. De ce mai stati impreuna daca pe tine te atrag altii? Din obisnuinta, din frica de a ramane singura? In felul asta iti faci rau, dar mai mult lui. Pentru ca o sa vina si momentul in care n-o sa mai simti nimic si o sa te decizi sa-i spui si lui asta, sau poate o sa-l inseli deja pana atunci si o sa afle, moment in care o sa-l pui intr-o lumina foarte proasta. Gandeste-te bine ce vrei de la prietenul tau si de la relatia voastra si decide-te daca merita s-o continui sau inchei-o pentru ca mai mult te amagesti in felul asta.

| Crissa03 a răspuns:

Da, indiferent cum privesti situatia nu-i esti fidela.

Poate nu-l iubesti asa de mult daca simti nevoia sa faci asta. Sper ca ti-am fost de ajutor.Pa,pa.

| adryanna_3884 a răspuns:

Nu dar nu esti departe de a insela. daca flirtezi e dorinta de a insela in tine. asa ca nu mai dureaza mult pana la infidelitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer ii aiurea, daca il iubestichatterbox nu te uiti dupa altiiiii da na fiecare cu alegerea lui :->big grin byebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce filtrezi desteapto? Apa? Danco

| Halloween a răspuns:

NU... daca nu simti cu adevarat ceva pentru acea persoana, eu zic ca nu.

| Andr33a_7806 a răspuns:

Eu consider ca a insela inseamna a te culca cu altul...
Faptul ca flirtezi nu inseamna ca il inseli...
Probabil esti dornica sa cunosti si alti baieti happy

Întrebări similare