Pai depinde pentru cine, pentru mine nu ar fi o insulta daca este un adevar. Adevarul nu trebuie a fi o insulta.
Iar daca nu e un adevar si e abuz, nu iau in seama, nu ma pun la mintea unor prosti.
Cum dracu sa nu conteze fizicul! Doar un mic exemplu, daca unu nu are multe in cap, sau nu stie matematica sau altele, sau are caracterul mai prost, nu e problema.
Dar ia sa sufere fizicul lor cu ceva? Sa vezi ca nu mai ies din casa de rusine, ca, cum sa-i vada altii asa nasoi! Vaaaai, ii apuca plansul, disperarea, daca n-ar fi contat, nu ar fi avut nici o treaba nici unul. Si asta si pentru prieteni, cunostinte, nu doar pentru parteneri!
Fie o arsura, o rana, sau ceva care sa le strice figura.
Asa ca cine zice ca fizicul nu conteaza, ci doar celelalte calitati, minte.
Pentru ca amandoua sunt cuvinte cu sens opus, de aceea nu e o jignire, ai putea sa jignesti pe cineva spunand ca e frumos dar in mod sarcastic, doar atunci poate fi considerat ca fiind o jignire, iar treaba cu fizicul nu conteaza, nu e ceva pus in cuie, sunt sigur ca ai vazut barbati/femei cu fizic diferit si sunt in relatii cu alte persoane, adica si supraponderalii pot avea iubite si iubiti si nu sunt considerati urati, a fi urat si frumos este un standard dupa care fiecare om se ghideaza, a fi urat e ceva subiectiv la fel ca a fi frumos, de exemplu vad stiri cu femei modele care au castigat premii de frumusete, mie unu multe dintre ele nu imi plac, nu mi se par frumoase dupa standardele mele dar nu mi se par nici urata, pur si simplu nu sunt atragatoare in ochii mei.
Daca pentru mine e un om urat, de ce nu am dreptul sa cred asta, sunt obligat de ipocriti sa spun ca e frumos
Pai nu te obliga nimeni sa minti in legatura cu asta, daca tu decizi sa spui acest lucru atunci esti liber sa o faci chiar daca risti criticile si reprosurile altora, iti asumi ceea ce faci si zici indiferent de riscuri, sa iti dau un exemplu personal, cand eram in generala, colegii de clasa imi spuneau de multe ori ca sunt slab, unii doar ca sa se amuze pe seama mea iar altii o spuneau in sens de ingrijorare sau mirare, si de multe ori imi crea o senzatie de disconfort si nu imi pica chiar bine cand mi se spunea asta insa era adevarat si nu puteam face nimic ca sa ii contrazic.
Ce hipersensibili sunt in ziua de azi