Virgina esti pana in momentul in care vei intretine relatii sexuale, indiferent daca himenului e sau nu fisurat.Prin urmare,e impropriu sa spui ca te poti dezvirgina cu tampoane, dar da, exista riscul de a-ti rupe himenul.
Auzi la ei, vaginul este adanc, bay plozilor, himenul este la intrare, asa ca nu are legatura cu lungimea vaginului...Si totusi, da, cele normale iti vor rupe himenul. Incearcale pe cele mini daca vrei neaparat ob-uri; dar totusi, cum te-ai simti stiind ca ai bagat ceva in pasarica si mergi asa pe strada?
Normal ca nu. vaginu este "adanc " iar OB-urile nu sunt foarte lungi si nu te dezvirginezi. daca te dezvirgina nu se mai faceau. sfat:nu prea e bine sa le folosesti daca esti adolescenta, adica 14-15 ani, mai bine folosesti tampoane normale.
IDEEA e sa iti cumperi cele mai mici adica cele pe roz, o prietena de-a mea a folosit ob si era virgina din pacate nu a ales marimea potrivita si s-a ales cu o infectie, sincer eu folosesc ob de f mult timp dar nu mai eram virgina cand le foloseam si sunt super bune din toate punctele de vedere(comoditate, siguranta, igienice etc )dar nu cred ca sunt asa indicate pentru cele virgine deoarece el se baga in interior si nu cred ca e ok. fundita daca te-am ajutat?
Depinde acum si de care folosesti? super sau mini.recomandat ar fi mini iar medicii gineco nu recomanda deloc la virgine
OB nu dezvirgineaza.trebuie sa ai mare grija ca trebuie schimbate frecvent.te-as sfatui sa folosesti absorbante.
Eu am auzit ca nu e bine sa folosesti cand esti domnisoara, parca era ceva legat de o regula. E bine sa folosesti absorbante
Levi123 întreabă:
ioanapantea întreabă: