| MituPitu_3301 a întrebat:

Daca folosesti un anticonceptional e un pacat?

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Conform religiei ortodoxe, trebuie sa faci atatia copii cat iti da Dumnezeu.Adica nu ai voie sa folosesti metode contraceptive, inrucat 'irosesti samanta'[nu mai intru in detalii cu detalii din Biblie], iar folosirea pilulelor anticonceptionale e considerat un soi de avort...Nu stiu exact cine isi imagineaza acestia de spun ziua ce viseaza noaptea ca moare, copilul din viitor...
Personal, consider ideea asta cam patetica.Adica daca fac 10 copii in viata asta si nu am cu ce sa-i cresc, si-si rateaza viata din cauza mea, mor de foame, ajung ca abia sa traiasca de pe azi-pe maine, nu-i pacat? Din punctul asta de vedere, religia pare mai mult o manipulare pentru cresterea natalitatii.
Eu sunt agnostica, nu prea imi bat capul cu lucrurile astea, ma protejez si o voi face pana voi considera ca e timpul sa fac un copil.

9 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Nu, nu cred.De ce ar fi?
Nu omori pe nimeni, nu minti pe nimeni pur si simplu eviti o posibila sarcina.

| LittleTweety_6502 a răspuns:

Toate metodele de contraceptie sunt un pacat.
Citeste aicihttp: //...ortul.html
Dar dupa parerea mea Dzeu nu exista, deci nu exista nici pacate.

| Byby_6293 a răspuns:

Nu e pacat, n`are dc...doar nu faci nimanui rau si daca ar fi pacat atunci dc s`ar vinde in farmacii?thinking nu cred ca e pacat.

| SiMpLa a răspuns:

Da este un pacat asa cred

| DevilLife a răspuns:

Nu, nu e deloc pacat! Pacat e sa faci avort ca acolo omori.

SI twettie draga vezi ca te contrazici singura in mesajul lasat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este.adika omori posibilul copil.credema sunt penticostala si tu omori un om deci.si nu ai voie sa te culci doar cand vrei sa vac copil deci da ii un pacat si unul mare.OMORUL

| LittleTweety_6502 a răspuns:

@DevilLife fata a intrebat daca e pacat, si i'am raspuns conform religiei(asta vroia sa auda, presupun). Iar la sfarsit am pus parerea mea personala pentru ca religia mi se pare o prostie.

| Pedala a răspuns:

Dap, pacat ca nu ramai insarcinatahappy

| Rapateckh93 a răspuns:

Pacat este sa avortezi.