E greu de demonstrat și dacă e adevărat. Dar daca nu e adevărat de ce face asta? E o acuzație foarte grava, din punctul meu de vedere nu pot sa înțeleg o asemenea acuzație, mai ales ca sunt atâtea victime în lumea asta nu se face asa ceva... Dacă ești nevinovat oricum se va demonstra iar dacă ești totuși vinovat chiar dacă ea nu va putea demonstra, conștiința ta va ști și va fi un păcat pe care îl vei avea mereu. Dacă ea face o asemenea acuzație după atâta timp ori a rămas cu traume și vrea sa se facă dreptate ori nu știu dar bănuiesc ca pot fi și alte motive. Adevărul tu îl ști.
Ba da, sex cu forța, viol, se consideră și dacă locuiești împreună. Așa că vei fi chemat la poliție să dai declarații.
Dupa 4 ani? Ea trebuie sa dovedeasca ceea ce declara nu?
Prea proasta sa fii daca unu te ia cu forta sa mai locuiesti cu El
În orice moment, și după 4ani. Violul se dovedește cu semne de agresiune, nu pe vorbe și povești. Dacă nu vine cu dovezi, nu stă nimeni de vorbă cu ea.
Exact. Abia astept sa vad ce dovezi aduce ca dupa aia ii arat EU proces
De ce a făcut declarația asta? După cât timp a făcut declarația asta? Poate ca a făcut după ce nu mai locuiați împreună! Și soțul poate fi acuzat de viol dacă ea nu e de acord. Se poate demonstra la medic
Dupa 4 ani
Stie ca am o stare financiara Buna acum. Daca ea aduce dovezi e ok. Dar daca nu ii arat EU proces pentru declaratie falsa
Tu trebuie sa ști dacă ești vinovat sau nu. Dacă ești vinovat trebuie sa plătești pentru faptele tale, dacă nu ești vinovat înseamnă că a ajuns sa te urască destul de tare și trebuie sa te întrebi de de, poate nu o lași în pace. Dacă ești nevinovat iar e e doar o nebuna asta se va demonstra pana la urma și întradevar ai putea sa o dai în judecata dar gândește te bine ca tot ai pus întrebări pe sit ul asta și pare ca ești un pic obsedat de o fosta iubita, eu personal nu cred ca ai făcut o asemenea fapta dar hartuirea e de mai multe feluri, nu e în regula nici sa stresezi pe cineva, sunt atâția care s au despărțit nu e un capăt de tara.
EU cu ea slava domnului nu mai tin de mult legatura. Ca acum sa primesc asta in ro. Pt ca eu sunt in Italia de mult timp
Cum suna acuzația? Zice ca s-a întâmplat asta după ce nu a ți mai fost împreună sau spune ca în timp ce erați un cuplu și locuiați împreună s-a întâmplat asta? Daca s-a întâmplat ceva între voi după ce v ați despărțit are sens, dacă spune ca în timp ce erați împreună s-a întâmplat întradevar ca nu prea are sens.
Zice de perioada cand eram Impreuna. Insa dupa aia a facut o greseala in avantaju meu. Pentru ca da niste date cand eu nu eram in tara si pot dovedi asta.
E maicasa mai mult care ii baga in cap. Ea stie ca in octombrie ma duc acasa annual si ce zice facem bani
E greu de demonstrat și dacă e adevărat. Dar daca nu e adevărat de ce face asta? E o acuzație foarte grava, din punctul meu de vedere nu pot sa înțeleg o asemenea acuzație, mai ales ca sunt atâtea victime în lumea asta nu se face asa ceva... Dacă ești nevinovat oricum se va demonstra iar dacă ești totuși vinovat chiar dacă ea nu va putea demonstra, conștiința ta va ști și va fi un păcat pe care îl vei avea mereu. Dacă ea face o asemenea acuzație după atâta timp ori a rămas cu traume și vrea sa se facă dreptate ori nu știu dar bănuiesc ca pot fi și alte motive. Adevărul tu îl ști.
Ar trebuii sa nu mai fi asa de insistent. Mai ai rabdare putin. Roaga-te la Dumnezeu sa mai ai stapanire in legatura cu sexul si vezi daca dupa o vreme tot nu vrea sex. Daca tot nu vrea, incearca sa-i vorbesti daca are anumite griji pe cap care o face sa se compoarte asa. Daca nu vrea sa se deschida, atunci nu mai are rost sa fii impreuna cu ea, fiindca ai si tu nevoie de sex. Sunt nevoi fiziologice. Compoarta-te asa cu o alta fata daca ai experiente de genul asta.