| eeeel a întrebat:

Daca fostul iubit s-ar pune cu alta, dar te-ar mai cauta si pe tine(foarte rar) ce ai crede? Mai ales ca mi-a spus si mie si celorlati ca pentru actuala nu simte nimic, ca il streseaza, ca a incercat sa se desp de ea dar incepe sa planga si ii da tot ce are "nevoie". Totusi de ce nu se desparte de ea? De ce ma mai cauta, dar pe ascuns, nevrand sa afle ea, de ce daca nu ii pasa de ea?

10 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Pentru ca ii ofera tot ce are nevoie, evident, nu?
O cauta pe fosta pentru ca e nesimtit.

| RAY a răspuns:

Ca se insala eu n-am avut iubit ce sa spun nimic

| neutrino a răspuns:

El se distreaza si cu tine, si cu ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai si tu un pic de orgoliu in tine? daca il ierti sa fi sigura ca se va da la alta si tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai avea putin orgoliu, nu ai mai accepta sa isi bata joc de tine, caci el asta face.
Cand nu e disponibila ea, te cauta pe tine.
Daca ar tine la tine, nu ar mai fi cu ea, ci cu tine!
Si bineinteles ca nici la ea nu tine, din moment ce te cauta pe tine.
E cam neserios baiatu', eu zic sa nu ii mai dai atentia ta pentru ca nu merita.
Pentru el, ea e mai importanta decat tine, din moment ce nu doreste sa afle ca inca te cautawinking.

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna! Cel mai indicat ar fi sa nu il mai "primesti" la tine. Nu esti roata de rezerva a nimanui, nu crezi? happy Daca te iubea cu adevarat venea numai la tine si atat. happy Gandeste un pic.

| ale28bz a răspuns:

Problema nu e la el ci e la tine, de ce accepti sa fi,, roata de rezerva'' nu ai demnitate? Eu cred ca da de acea iti propun ceva Spune-i ca nu mai accepti aceasta situatie si ca refuzi sa o mai faci cu el atat cat timp cat este cu alta. Spune-i ca te simti umilita, mintita si folosita si ca ai acceptat aceasta situatie pentru ca il iubesti si ai sperat ca el va pune punct celeilalte relati. Va veni cu tot felul de vorbe dulci si minciuni frumoase mai sa te puna pe spate fi tare si nu ceda, nu ai ce pierde (nici macar nu e al tau)... vei afla astfel singura cum sta treaba si ce vrea * daca stie ce vrea. pentru un baiat e o mandrie sa si-o traga cu doua, pentru o fata cum e sa si-o traga cu unul care e al alteia? E tot mandrie? Eu zic ca nu.

| eeeel explică (pentru ale28bz):

Stai putin ca tocmai asta e problema. Noi suntem de un an si nu am facut nimic nici atunci nici acum, pe cand cu ea da.

| ale28bz a răspuns:

După ce am citit ce mi-ai scris problema se complică şi dezbaterea necesită mai multă analiză
Să stea cu tine un an fără,, să facă nimic" şi acum încă se te mai caută ştiind că nu va face nimic e clar că are sentimente pentru tine.
Faptul că nu i-ai dat o porţie de,, prăjitură" nu îi justifică decizia de a şi-o trage cu alta deşi e de înţeles bărbaţi uneori gândesc cu al doilea cap, asta s-a întâmplat şi cu el,, la rece" se gândeşte la tine,, încins " e tot în cealaltă, nici asta nu e bine, acest lucru denotă slăbiciune şi nesiguranţă. Poate că e adevărat ce spune că nu se înţelege cu ea şi că vrea să se desparte, dar ce te faci la următoarea apărută? Te rişti? Ce te faci dacă accepţi să fii cu el şi mai târziu te va lăsa pentru alta ca aceasta care,, îi oferă tot", poate că atunci, îi oferi tu tot" însă te va lăsa pentru alta care o face în 3, mereu găseşti în viaţă ceva mai bun, însă nu întotdeauna ai dreptul să alegi, iubirea înseamnă loialitate şi longevitate. Nu sunt în măsură să îţi spun ce să faci îţi pot însă ridică nişte teme la care să te gândeşti.

| AlinaBuc a răspuns:

Invata in primul rand sa te iubesti pe tine si pe urma pe altul. el nu vrea altceva de la tine decat distractie. e un nesimtit care isi bate joc de tine iar tu accepti sa fii umilita doar pentru ca il iubesti. crezi ca il doare gura sa zica ca nu o iubeste pe aia? cine e iubita oficiala? ea sau tu? asta spune tot. si chiar daca o lasa pe aia el tot o jigodie ramane si te va ranii la infinit. asta vrei? iti place sa suferi? pune piciorul in prag si loveste-l in orgoliu sa vada si el cum e.sa vada ca nu esti la cheremul lui. spune-i ca ai gasit un baiat care te vrea numai pentru el si care te face sa te simti iubita si adorata asa cum nimeni nu te-a m-ai facut sa simti pana acum. o sa-l doara grav orgoliul.el oricum nu te iubeste... obisnuieste-te cu ideea. o femeie slaba, fara tarie de caracter, care nu spune niciodata nu, intotdeauna se va gasi cineva sa profite de slabiciunea ei.fi puternica si spune-i ratatului STOP ori risti sa iti perzi tineretea fiind rezerva unui fraier cand ai putea fi totul pentru altcineva.