| sorina18 a întrebat:

Daca fostul meu prieten a spus ca numai ii pasa de mine cum sa reusesc sa il uit si sa merg pe drumul meu fara sa mai ma doarasad?
Cu toate ca lui nu ii mai pasa de mine, eu tin la el ca o proastaoh go on

Răspuns Câştigător
| soriinaa a răspuns:

Stii, atunci cand un baiat se desparte de o fata, intotdeauna incearca sa se dea mare, ca vezi doamne ce barbat e el, si ca pentru el a fost o nimica toata, ca il doare undeva de ce a fost si asa ai departe. Face asta din orgoliu si ca sa isi ascunda sentimentele. Pentru ei e ceva oarecum injositor sa recunoasca ca inca tin la fata respectiva si ca suferaa ca a pierdut-o. Ti-am spus toate astea pentru ca ti-am citit si celalalte intrebari iar baiatul alaa chiar nu te merita, si chiar nu merita nici macar sa te mai gandesti la el. Deci, ceea ce trebuie tu sa faci e sa nu mai pui chiar totul la suflet. Din astea o sa ti se mai intample de cine stie cate ori in viata asta, nu poti sta de fiecare data sa suferi si sa plangi pentru un om care efectiv nu meritaa, care nu a stiut sa te aprecieze. Trebuie sa iti ocupi mereu timpul cu ceva, sa fii mereu ocupata ca sa nu mai ai timp sa te gandesti la el. Iesi, distreaza-te si incearca sa fii cat poti de fericitaa. Chiar daca e greu, cu timpul vei reusi sa-l uiti. Baftaa;*

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Rana e rana, doare. Cat priveste prostia, tu stii cel mai bine.

| Hikari a răspuns:

Buna.
Stiu cum e. Si eu am trecut prin asta.
Pana la urma asta este. In primele zile esti distrusa si te simti naspa dar vei vedea ca, cu timpul sentimentele vor disparea usor.

| mada1820 a răspuns:

Incearca sa faci diferite lucruri care sa iti atraga atentia, incearca sa te gandesti ca el nu este pentru tine si meriti ceva mai bun, este normal sa fi suparata, necajita si dezamajita la inceput dar cu timpul o sa-l uiti cu siguranta. Sau cel putin nu o sa te mai gandesti la el.

| NoNameexd a răspuns:

Da, iesi cu prietenele in oras, ba chiar cu un prieten si incearca sa nu te mai gandesti la el. Nu te merita! happy cu timpul o sa vezi ca o sa il uiti si o sa te simti mai bine. Stiu prin ce treci crede-ma dar trecutul e trecut. Prezentul si viitorul conteaza! happy Mult Succes.Si nu uita sa zambesti si sa uiti asa o sa fie cel mai bine!winking kiss

| MayanMistica a răspuns:

Citeste cartea "Femeia ideala este o scorpie"de Sherry Argov

| mariumarius a răspuns:

Fa-ti un prieten si iesiti la un suc sau o plimbare si poate iese si ceva...si o sa fie bine. daca stai si te gandesti sal recastigi sau ceva nu faci decat sa pierzi timpul..mai sunt care zic ca sa mai iei o pauza sa-ti pui gandurile in ordine...da nu-i asa deloc, spre ex:am patit si eu asa dar din partea unei fete si uni ziceau sa fac o pauza din relatii casa mai ma linistesc.dar n-am putut pana cand mi-am facut prietena, si crede-ma ca ma simt "awesome", dupa 4 luni de la intamplare

| Melii94 a răspuns:

Indiferenta indiferenta si multa indiferenta.
Nu are rost sa te complici cu unul care nu da doi bani pe tine, vorba vine. Poate cand tu stai in casa si esti suparata el sta cu alte fufe si se distreaza si il doare in 14 de tine si ce faci.O sa te obisnuiesti cu ideea ca nu mai e al tau cu greu dar o sa o faci, trebuie sa ai multa ambitie.Nu il cauta, lasa-l pe el sa te caute... daca a tinut macar un mic o va face daca nu lasa-l dracu ca e un fraier.