O face ca sa te faca geloasa, nu pentru ca te vrea neaparat inapoi. Daca ar avea intentia dea se impaca cu tine, s-ar despartii de aia. Mai bine raspundei cu indiferenta, crede-ma asta il va face sa se ambaleze Succes
Rade de tine, parerea mea.Tu de ce stai pe langa ei? El va continua sa-ti faca in ciuda aratandu-ti ca si-a gasit imediat pe alta si nu-i pasa de tine.Asa ca, nu mai sta pe langa el(ei)evita-l cat poti sa-l mai vezi.Nu e destul ca te umileste sarutand-o pe aia in fata ta? Si sa presupunem ca v-ati impaca, tu l-ai mai accepta langa tine stiind ca a fost cu alta? Toate cele bune iti doresc, si evita-l, daca nu vrei sa faca i continuare pe-a cuceritorul in fata ta.Sa auzim de bine.Nu te vrea inapoi, iti arata ca el e mare cuceritor.
Rade de tine, atata tot, iar tu ca proasta inca mai tii la el si vrei sa se intoarca la tine.
Am incercat sa stau in alta parte dar daca mergem impreuna (gen in acelasi grup) vine doar in spatele meu si a unei fete cu care stau eu
Am incercat sa stau in alta parte dar daca mergem impreuna (gen in acelasi grup) vine doar in spatele meu si a unei fete cu care stau
Incearca sa te faca geloasa. Si asta nu inseamna ca te vrea inapoi. Asta vrei tu sa crezi. Vrea sa-ti arate ca nu esti singura de pe lumea asta pentru el.
Vezi si tu ca toti cei ce ti-au raspuns,sunt de aceeasi parere... daca tu nu il vei evita pe cat poti,el va continua sa faca pe-a magarul, pentru ca asta este, un magar care se arata a fi un mare macho, don juan, cuceritor si asa mai departe.Cine te pune sa mai fii in acelasi grup de prieteni cu el, eu chiar nu inteleg.Baieti mai sunt, intr-o zi o sa-ti gasesti pe cineva care o sa te respecte.