| yappi a întrebat:

Daca fostul meu prieten vroia sa se impace cu mine si mi-a spus foarte sincer ca tine la maine si ma iubeste dar se simte stresat daca e cu o fata si de aceea nu putem fi impreuna a zis sa ramanem amici m'a invitat si in oras sa ne rezolvam neintelegerile dar au mai venit si altii si nu am reusit sa vb de rev ne'am intalnit in centru si ma privea si zambea, ar trebui sa il uit pe respectivul? Si eu il iubesc si nu sunt in stare sa inteleg ce imi spune el il vreau asa de mult dar as vrea sa stiu voi ce spuneti ar trebui sa ii cer sa nu ma mai caute si sa il uit sau sa incercam sa trecem peste? FUNDA:*

Răspuns Câştigător
| Ctynnaa a răspuns:

Buna, scumpakiss Vreau sa iti spun ca cel mai josnic lucru la o fata este sa caute un baiat.batting eyelashes. Lasa-l sa treaca peste perioada aceasta de nesiguranta, deoarece, probabil e la o varsta tipica acestui lucru, dupa, daca cu adevarat a tinut la tine, te cauta elkiss Timpul le rezolva pe toatewinking

4 răspunsuri:
| dumyStar20 a răspuns:

Daca tii cu adevarat la el incearca sa uiti si sa treci pestewinking. Nu pierzi nimic daca incercitongue. pup:*
fundita?

| LittleDreamer a răspuns:

Daca tineti unul la altul eu zic sa nu renuntati. Dar trebuie sa fiti convinsi amandoi ca vreti relatia, pentru ca oricum vor fi altii care vor dori sa v-o destrame, iar daca voi nu sunteti siguri de relatie veti lupta cu voi insiva, ce sa mai zic cu lumea.
Tu decizi.
Succes!:*

| cOnTexT a răspuns:

Noi de unde sa stiu ce simti tu? Tu sti ce sa faci in cazul asta, daca ti asa mult la el si el la tine, normal ar fi sa va impacati happy

| simiiii a răspuns:

Heii`!love struck Eu as zice sa treci peste sad stiu ca doare dar asta e. [ eu asa as face in locul tau ] daca tine la tine cu adevarat va veni la un mom si iti va spune. uite niste sfaturi cum ai putea sa-l uiti pentru cateva zile : ia`ti prietena cea mai buna, imbracati-va mega sexy si iesiti la cel mai tare club din oras! Un flirt proaspat e balsam pentru sufletelul tau ranit…:*Nu incerca sa faci pe viteaza si sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic. Da drumul supararii, tipa si urla daca iti vine, injura-l si trimite-i blesteme
– dar totul intre cei patru pereti ai camerei tale. Distruge orice obiect iti aminteste de el: de exemplu, fotografii, scrisori de dragoste, tot felul de nimicuri.Varianta radicala este sa
aduni totul intr-o galeata (metalica, nu de plastic) si sa le dai foc!
Fa o lista cu toate defectele pe care le avea el si, cand ti se face dor de el, arunca o privire pe lista. Sper ca te-am ajutat. pupiki`:*:* BAFTA`!