| Blossomis a întrebat:

Ghiciti numele baiatului de care imi place. Incepe cu C...

Răspuns Câştigător
| NoNaMe_7575 a răspuns:

Cipri?

24 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dar ăla, te place și el pe tine sau nu? Că dacă este ceva unilateral, îți dau sfatul să te gândești la altul, la care ai mai multe șanse. Îmi este lene să scriu nume de bărbați care încep cu litera C, dar hai să încerc: Charles, Coriolan, Constantin, Comodous, Cătălin, Cristian, Cristinel, Călin, Casian, Ciprian, Claudiu, Constel, Cornel, Cosmin, Carol, Cezar, Caesar, Cornelius, Corann, Coral, Comosicus, Cid, Cipolino, Cipi, Connan, Cohen, Cassanova, etc. Dacă este nepot cu Bercea Mondialu...deja posibilitățile, devin nelimitate, fiind multe obiecte care încep cu litera C.

| MMihai a răspuns:

Crin gata. Că oricum, cel mai frumos nume de băiat, este Mihai că așa mă cheamă pe mine.

| Dash a răspuns:

Hmmmm deci ia sa vedem...
Incepe cu "C"... se termina cu "i" si e format din 3 litere?

| Sweet111 a răspuns:

Justin biberon co*
Nu ma interesaza daca primesc stupid oricum nu-mi place de el

| BRG a răspuns:

Cristi ca pe mine nu?

Răspuns utilizator avertizat
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Cătalin

| wzz a răspuns:

Cosmin! Vezi că este şi numele meu, mă pui pe gânduri.

| wzz a răspuns:

Claudiu. o.o

| giuly a răspuns:

Coae.

| Mynewlifestyle a răspuns:

Cristi,catalin,cosmin,calin, codrin,cesar,costel,ciprian,carl,calin, casian, constantin?

| Any a răspuns:

Cristi/Cipi/Cristian/Catalin/Cosmin/Catalin/Claudiu/Ciprian/Cornel/Constantin/.Funda!

| Eeu a răspuns:

C.acat.

Intrebare stupida `. laughing

| AmoreSpeciale a răspuns:

Ne pui la ghicit.Ia sa incerc si eu!
Claudiu. Oare?thinking

| Brandusha16 a răspuns:

Cristi, Catalin, Claudiu. big grin

| Naftalinaaa a răspuns:

Daca iubesti un baiat al carui nume incepe cu litera C, de ce ai ca nume "LoveBieber"? laughing

| WhatMeanLove a răspuns:

Catalin,Calin,Casian,Ciprian,Claudiu,Constanti,Cornel,Cosmin...

| Oάηά_1252 a răspuns:

Cupidon, Cozma, Costin, Costica, Costi, Costel, Costea, Costache, Corvin, Cosmin, Costea, Claudiu, Codrin, Codrut, Constantin, Cornel, Ciprian, Cesar, Catalin, Casian, Carol, Calin, Cameliu, Camil, Candin, Cantemir, Carol big grin...

| crismany a răspuns:

Cosmin,Catalin,Cristian,Costel,Costin,Constantin,Cornel,Ciprian,Claudiu,Casian,Codrin,Cesar,Carl

| crismany a răspuns:

CuCu

| Reny a răspuns:

Corneliu

| DaaNNuuTzz a răspuns:

Cristian?

| xMileyOffGiirlx a răspuns:

Corin,cosmin,