| Dianné a întrebat:

Daca himenul este elastic, si nu s-a rupt la primul contact sexual, fata mai este virgina? Curiozitatea asta... happy
Practic, CRED (am spus cred...) ca mai este virgina, dar teoretic? Vreau sa vad parerile voastre, mersi!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista o singura definitie pentru virginitate: persoana care nu a avut nici un contact sexual. Deci nu imi este virgina nici practic, nici teoretic. De altfel, himenule lastic se rupe numai la prima nastere vaginala.

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Teoretic nu mai este, deoarece o fata virgina e complet neatinsahappy

| ThePunisher a răspuns:

E relativ. Teoretic, un himen intreg inseamna ca fata e virgina. Tot teoretic, dupa primul contact sexual, nu mai esti virgin(a). Practic, himenul elastic e ceva rar si cu toate ca tehnic vorbind, fata e virgina, practic, avand primul contact sexual, nu mai e virgina. Nu stiu cat am reusit sa raspund la intrebarea asta, vezi tu daca are vreo logica ce zic eu aici...

| silviu766 a răspuns:

Nus expert in astea dar eu zic ca nu este virgina pentru ca cred ca virginitatea ti opierzi cand faci prima data sex, nu cred ca conteaza daca himenul s-a rupt sau nubig grin

| Christtine a răspuns:

Nu mai estihappy ai facut sex deci nu ai cum sa zici ca mai esti virginahappy chiar daca ai himen elastic. il chinui pe el mai multthinking asa stiam eubig grin

| answer a răspuns:

Am mai spus-o si repet: VIRGINITATE = PURITATE; deci degeaba are himenul elastic; daca a avut contact sexual, nu mai este virgina;
Sensul propriu al cuvantului este cel de mai sus, nu are legatura cu ruperea himenului; daca nu ma crezi, cauta in DEX;

| Dianné explică:

Christtine, eu nu mi-am inceput viata sexuala. A fost doar o intrebare, m-am gandit si la posibilitatea de a nu se rupe himenul, NU am pus intrebarea in numele meu.

| adina_8849 a răspuns:

Practic si teoretic nu mai esti virgina...

| Cella a răspuns:

Nu mai este:d