Nu. Dar dereglarile de ciclu sunt normale dupa pastila de a doua zi. Foloseste neaparat prezervativ macar 3 luni si incet, incet lucrurile vor reveni la normal.
Nuuuuu! faptul ca te doare burta sau nu, nu are nici o legatura cu sarcina... prima mea sarcina a decurs fara nici un semn pana la 8 saptamani... nu am avut nici un simptom in afara de intarzierea de ciclu... asa ca nu are relevanta durerea de burta... insa daca i-a venit ciclul stai linistit nu e gravida insa acea pilula este destul de periculoasa in sensul ca duce la dereglari hormonale... nu v-as sfatui sa il mai folositi... adica intr-un an max de 2 ori... folositi prezervativul, sau daca sunteti destul de maturi... ar putea sa consulte un ginecolog pentru a lua anticonceptionale (asta dupa 18 ani). sanatate
Nu trebuie neaparat sa aiba dureri de burta cand vine ciclu. Eu de ex. dupa ce am inceput sa iau anticonceptionale nu ma mai durut burta si inainte aveam dureri insuportabile. Dar pentru. linistea voastra poate sa-si faca un test de sarcina indicat ar fi cu prima urina de dimineata.
La sarcina nu te doare burta. Decat daca ai o problema. Sunt fel si fel de simptome. Insa in unele cazuri acestea lipsesc cu desavarsire. Ginecologul le stie pe toate. Fa-ti o programare la el.
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: