Nu, nu l-ai pierdut. Ai scăpat de unul care căuta cu orice preţ să îţi facă cunoştinţă cu patul lui.
Daca nu te mai baga in seama, stai linistia, n-ai pierdut nimic. A fost doar un idiot ce voia doar sex.
Trebuia sa ii spui ca nu esti pregatita deocamdata, e o mare diferenta. Daca mie mi-ar spune ca nu va face sex cu mine, inteleg ca nu va face niciodata si nu imi pierd timpul cu ea, nu este sexul totul pentru mine dar este clar ca in relatia respectiva lipseste ceva si sunt luat de fraier.
Daca ii spui ca deocamdata nu te simti pregatita si el pleaca, drum bun, cale batuta, numai asta voia de la tine.
Daca i-ai pus asta pe masa tam-nesam, fara ca el sa aduca vorba sau sa ti-o ceara, probabil crede ca esti paranoica. E bine ca stie la ce sa (nu) se astepte
Relaxeaza-te si tu!
Buna! Sexul nu e baza unei relatii. Daca el va renunta la tine doar pentru ca nu i te oferi pe tava, inseamna ca te.a vrut doar pentru o noapte!
Exista modalitati mai elegante da a refuza pe cineva nu chiar asa direct sa ii ranesti ego-ul, acum poate crede ca are ceva de nu il vrei sau nu e indeajuns de bun pentru tine. Conteaza varsta
Daca il pierzi, te lasa pentru faptul ca nu vrei sa faci sex inseamna ca nu te merita. Poate o sa faci cand o sa te simti pregatita, dar trebuie sa stie asta
Multumesc mult pentru raspunsuri! Si ba da, am peste 16 ani doar ca eu nu ma simt pregatita si nu i-am zis-o chiar asa de direct, dar daca tot venise vorba i-am spus. Si cum zicea cineva, probabil i-am taiat tot elanul.
Si acum cum as putea sa repar asta?
Anahiteamo întreabă:
Maniak00000 întreabă: