| pinksweetloverr a întrebat:

Daca i-am spus iubitului meu clar ca ma deranjeaza să urmărească si să se uite la femei pe insta/tiktok care isi arata sanii si fundul iar azi am aflat ca in secret tot se uita la tipul ala de video-uri pe tiktok inseamna ca e toxic? Menționez ca avem o relatie la distanta si poate doar a vrut să se satisfacă sexual

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei

Păi dacă e ceva la distanță clar nu mi se pare ceva nociv care să afecteze relația

Atâta timp cât doar îi place și să privească și nimic mai mult, e ok

Problema reală cred că e distanța și aceasta necesită soluționarea ca voi să vă cunoașteți și să vedeți ce și cum

4 răspunsuri:
| anonimuIl a răspuns:

Tu nu ești absolut nimic pentru ăla. Te-a uitat în maxim 10 secunde după ce a citit un mesaj de la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Relație la distanță" nu este o relație în mod oficial,ci mai mult o pierdere de vreme,o dezamăgire, o relație de tip autista, schizofrena fiindcă nu exista contact fizic. Mie mi se par idioți oamenii care "sunt împreună" online dar nu s-au văzut niciodată în viața lor, inspira mila atâta tot.
Se uită aia care locuiesc cu iubitele/nevestele lor dar-mi-te ăla!
Tu probabil ești roata de rezerva, o opțiune in caz de...

Răspuns utilizator avertizat
| VMarceline a răspuns:

Foarte rar sa meargă o relație la distanta asa cum trebuie. Aceasta nu este o relație, când iubești un om nu te mai uiți după altele.