Andrei de acord cu tine, dar si pentru o prieetenie trebuie sa platesti ce sa spun mai bine solo
Am sa incep prin a iti spune ca am vrut sa citesc ce au scris colegii din doua motive: ca sa nu repet si din curiozitate.
Sincer prea multe pareri si majoritate aberante.
Sa iti spun eu cum sta treaba. Indiferent ce auzi sau citesti pe aici femeilor le place sa li se spuna minciuni, de cele mai multe ori chiar si in gluma daca ii spui unei femei ca ii frumoasa ea se va apropia mai tare de tine decat da nu ai minti-o si nu i-ai spune asta. Poate ai mai auzit-o dar ti-o confirm ca am 21 de ani si mi-au spus-o si femei(chiar profesoare, mai dezinvolte) ca vrajeala conteaza la fete. Ce inseamna vrajeala? Sa ai papagal, sa le povestesti multe, sa fii glumet, sa le mai faci cate un compliment, o minti daca vrei sa o **** si ca o vrei pentru toata viata, ca o iubesti ca tot ce trebuie, unii ar zice ca e imoral hai sa le raspund anticipat spunandu-le o fraza epica "Sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc" Mai bine sa fii cel iubit decat sa plangi si sa suferi "Mai bine sa planga masa decat sa planga mama" si asta e o alta vorba.
Daca ii spui adevarul ai pierdut din start, daca o faci sa se ataseze si castiga un pic de incredere se *** mai usor.
Relatie serioasa nu cred ca poate veni la 16 ani, la 18 poate, la un 20+ mai sigur, cand ambii parteneri gandesc matur, gandesc si partea financiara la comun isi pot face planuri de viitor, exista mai mult respect reciproc, incredere, etc. si pe undeva in timp intervine si dragostea adevarata.
Pai depinde ce tip de fata cauti. Sunt fete usurele, care se culca cu oricine pentru o inghetata... Sunt si fete cuminti, pe care nu prea ai sanse sa le convingi... Probabil ca ai avea mai multe sanse la o tipa mai libertina. Trebuie sa ai grija insa, fiindca astea cam au BTS-uri si risti sa te trezesti cu cine stie ce boli. In afara de asta, va trebui sa scoti bani din buzunar, ca altfel nici n-or sa se uite la tine.
Doar pe alea prostute rau poti sa le convingi, daca ai papagal. O fata desteapta, o sa-si dea seama imediat cu cine are de-a face.
Dacă şi fata respectivă vrea doar acelaşi lucru, atunci nu te va refuza.
Dar dacă e în căutarea unei relaţii serioase, nu te aştepta la un răspuns pozitiv.
Relaţia serioasă e cea care se bazează pe iubire şi prietenie tot odată.
În relaţia serioasă trebuie să-i accepţi şi calităţile şi defectele partenerei.
Fă bine, şi spune-i adevărul, decât să-şi facă vise şi speranţe.
O recunosti pe fata ce fel e si in care categorie se incadreaza dupa nici 5 minute de discutie cu ea daca nu e "prostuta" si simti ca nu merge tactica, devii serios si vorbesti la nivelul ei.
P.S E usor sa te cobori la un nivel, e greu sa te ridici la un alt nivel daca nu il stapanesti.
Nu trebuie sa minti. Ii spui ce doresti. Daca ea vrea la fel, eu zic ca ar accepta, de ce nu? Daca e o fata cu capul pe umeri te va respinge pentru ca nu vrea doar aventuri fara sentimente. Totul e simplu. Apoi tu trebuie sa-ti cauti din nou alte partenere doar pentru sex.
KatiMe27 întreabă: