| Costinamiha a întrebat:

Daca iau anticonceptionale si-n a 3-a zi de pauza mi-a venit ciclu, poate fi vorba de ciclu peste sarcina? Va rog sa-mi răspundeți!

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

NU,NU,NU. Nu poate fi o menstruatie peste sarcina. Este menstruatia normala chiar daca este diferita fata de cele avute inainte. Nu te lua dupa toate aberatiile scrise de toti ageamii de pe site. Multa sanatate.

| SSJGohan3 a răspuns:

Este o posibilitate, anticonceptionalele nu confera o protectie 100%, poate exista si menstruatie peste sarcina, dar daca ai luat cum trebuia anticonceptionalele cu perioada aferenta inainte (iti explica doctorul sau cine ti le prescrie sa le iei o anumita perioada inainte de a incerca neprotejat... pentru a fi sigur..adica nu merge daca iau azi. maine si poimaine fac "sex" ca nu voi ramane insarcinata) Daca ti-ai luat tratamentul corespunzator ai sanse mici sa fii, ai putea face un test de sarcina sau sa mergi la doctor, este foarte probabil sa ti se fi dereglat ciclu menstrual (se schimba perioada in functie de emotiile din acea luna, stresul, schimbarile bruste, etc).
Nici daca fac neprotejat si fara conceptionale nu e sigur 100% ca vei ramane insarcinata, acum tu ar trebui sa te gandesti la toate posibilitatile, si sa iti iei decizii in functie de fiecare caz in parte

| Costinamiha explică:

Dar nu mi s-a dereglat mi-a venit cum scria si in prospect a3-a zii de pauza