De obicei in cateva luni, un an totul revine la normal. Dar, atentie, daca anticonceptionalele au fost luate la indicatia medicului, pe perioada recomandata de acesta, cu eventualele pauze impuse de medic. Anticonceptionalele luate dupa ureche pot afecta ireversibil fertilitatea unei femei.
Poti, numai ca dupa o perioada indelungata, de ordinul anilor sau al zecilor de ani, dupa intrerupere, dureaza ceva pana ce fertilitatea ajunge la nivel normal, ea crescand treptat. In functie de durata pe care ai luat anticonceptionale, dupa maxim 1 an ai sanse maxime de sarcina.
Eu am luat 4 ani dar sub supraveghere medicuui de la plening si mi-a spus ca pot ramane insarinata din prima zi cand renunt la ele adica nu mai iau
Nu. Dar sa-r putea ca dupa aceea sa ai niste dereglari hormonale. Depinde de corp.
Depinde de organism, nu te poti baza pe aceasta idee ...eu stiu ca odata ce le intrerupi poti ramane oricand insarcinata daca nu te protejezi... acum sunt atatea metode de contraceptie... cea mai usoara masura si la-ndemana este prezervativul. eu am folosit pilulele si m-am ingrasat de la ele.
anonim_4396 întreabă: