Daca tu faci fata impactului negativ, e in regula. Dupa aceea s-ar putea sa regreti, sa te simti folosita, sa ai impresia ca nu a avut suficienta grija de tine.
Pe tine te mananca si nu sti cum sa te scarpini?
Daca e dragoste intre acel baiat si tu, atunci nu o sa-ti mai fie teama de durere (n'o sa te mai intereseze).
Cat despre penetrare, e mai indicat si mai placut sa fie incet.
Dragoste si rabdare
Mai nu stiu ce sa zic ...prima data durerea se imbina cu placerea. nu mai fii asa speriata ca nu`ti da nimeni cu dalta peste degete, decat cu ciocanu dar nu doare asa tare.(din ce am auzit si eu ...sa nu mai zic lumea ca sunt pe dos )
Daca tu îi ceri baiatului sa o introduca direct, fara un preludiu in prealabil, s-ar putea ca tu sa nu fi destul de excitata, astfel incat sa se produca si acea lubrifiere a vaginului (umezire), care face ca prima penetrare sa nu fie atat de "dificila". Daca treceti direct la "fapte" s-ar putea sa te doara un pic mai tare; dar eu nu vad rostul de ce va grabiti, si mai ales tu ca fata de ce nu ai accepta ceva mai romantic . Este doar o parere, alegerea iti apartine .
Unele se roaga ca partenerul sa o ia usor, tocmai ca sa nu simta durerea Eu spun sa faci ce crezi tu ca e mai bine, nu ce-ti spun prietenele, ca nu corpul lor e penetrat.
Sincer sa fiu spune`i intai sa`si bage degetu` apoi incepeti usurel actu` sexual...
Ce frivole sunt gagicile in lumea de azi. Vor sa se dezvirgineze cat mai repede cu putinta, daca se poate.Asteptati,mai,omul potrivit, si nu mai lucrati cu stereotipuri, caci dragostea n are stereotipuri, sa o impingi mai tare sau mai moale Ia-uzi ))
Nu e bine sa o ia asa direct. Nu trebuie sa te iei dupa prietenele tale. Durerea la penentrare este cauzata si de o lipsa de lubrifiere a vaginului (cauzata de un preludiu inadecvat sau grabit). Din cauza acestui preludiu grabit pot exista probleme la penetrare. Asa ca mai bine te mai gandesti.
Ce iti place mai inti, sa fi mangaiata, sa o faci fin si incet si senzual, sau sa dea el de 10 ori din c. sh gata te-a dezvirginat. gandeste-te mai bine
Depinde de la femeie la femeie dar ce vrei tu nu e o dezvirginare frumoasa din dragoste, tu vrei viol, s-ar putea sa nu mai poti sa stai pe scaun vreau 2 zile.succes.