| mardeamor a întrebat:

Daca ii cer baiatului atunci cand o fac prima oara sa nu ma tina mult pana ma dezvirgineaza ci sa o faca direct adica intelegeti...sa o bage dintr-o data, va fi durere mai mare asa cred insa mi se pare mai bine, prietenele mele asa mi-au spus ca au facut 'unele' are ceva?thinking

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca tu faci fata impactului negativ, e in regula. Dupa aceea s-ar putea sa regreti, sa te simti folosita, sa ai impresia ca nu a avut suficienta grija de tine.

14 răspunsuri:
| Sniper a răspuns:

Pe tine te mananca si nu sti cum sa te scarpini? laughing
Daca e dragoste intre acel baiat si tu, atunci nu o sa-ti mai fie teama de durere (n'o sa te mai intereseze).
Cat despre penetrare, e mai indicat si mai placut sa fie incet.
Dragoste si rabdarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei treaba asta pe care o vrei se lasa cu impact psihologic negativ asupra ta pentru viitoarele relatii sexuale. E altceva cind esti mingiiata si excitata la maxim sa ajungi s-o vrei fara a mai tine cont de durere, e mult mai frumos...

| cucu a răspuns:

Mai nu stiu ce sa zic ...prima data durerea se imbina cu placerea. nu mai fii asa speriata ca nu`ti da nimeni cu dalta peste degete, decat cu ciocanu dar nu doare asa tarewinking.(din ce am auzit si eu ...sa nu mai zic lumea ca sunt pe dos )

| gingasull a răspuns:

Daca tu îi ceri baiatului sa o introduca direct, fara un preludiu in prealabil, s-ar putea ca tu sa nu fi destul de excitata, astfel incat sa se produca si acea lubrifiere a vaginului (umezire), care face ca prima penetrare sa nu fie atat de "dificila". Daca treceti direct la "fapte" s-ar putea sa te doara un pic mai tare; dar eu nu vad rostul de ce va grabiti, si mai ales tu ca fata de ce nu ai accepta ceva mai romantic happy. Este doar o parerewinking, alegerea iti apartine happy.

| Seline a răspuns:

Unele se roaga ca partenerul sa o ia usor, tocmai ca sa nu simta durerea straight face Eu spun sa faci ce crezi tu ca e mai bine, nu ce-ti spun prietenele, ca nu corpul lor e penetrat.

| Flav a răspuns:

Promit sa fiu mai rapid ca titirezul.

| capsu a răspuns:

Sincer sa fiu spune`i intai sa`si bage degetu`winking apoi incepeti usurel actu` sexuallaughing...

| lacrimi a răspuns:

Ce frivole sunt gagicile in lumea de azi. Vor sa se dezvirgineze cat mai repede cu putinta, daca se poate.Asteptati,mai,omul potrivit, si nu mai lucrati cu stereotipuri, caci dragostea n are stereotipuri, sa o impingi mai tare sau mai moale laughing Ia-uzi laughing))

| Cryssy a răspuns:

Nu e bine sa o ia asa direct. Nu trebuie sa te iei dupa prietenele tale. Durerea la penentrare este cauzata si de o lipsa de lubrifiere a vaginului (cauzata de un preludiu inadecvat sau grabit). Din cauza acestui preludiu grabit pot exista probleme la penetrare. Asa ca mai bine te mai gandesti.winking

| myrazvy a răspuns:

Ce iti place mai inti, sa fi mangaiata, sa o faci fin si incet si senzual, sau sa dea el de 10 ori din c. sh gata te-a dezvirginat. gandeste-te mai bine

| johny_9421 a răspuns:

Preludiu lung si penetrare treptata (putin cate putin) = durere minima!winking

| aisha01eu a răspuns:

Poate ca e cum zici tu, dar e mai frumos sa fie incet. E prima oara totusi.

Răspuns utilizator avertizat
| dana1986 a răspuns:

Depinde de la femeie la femeie dar ce vrei tu nu e o dezvirginare frumoasa din dragoste, tu vrei viol, s-ar putea sa nu mai poti sa stai pe scaun vreau 2 zile.succes.