| tonyc7 a întrebat:

Daca ii explici cu frumosul iubitei/sotiei tale că preferi ca ea sa nu se bage niciodata prea mult in seama cu alti barbati (indiferent ce functii ar avea sau oricat de manierati ar fi acestia), credeti ca ea se va conforma usor acestei dorinte fara sa o deranjeze deloc aceasta pretentie?
Sau asta e o chestie care depinde doar de femeia cu care esti in relatie?
Eu cred ca daca femeia te iubeste cu adevarat, va tine cont intotdeauna de acest lucru, fara sa se simta incomodata cu nimic. happy
Dar voi ce credeti?winking

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Noi am stabilit ca regula in casnicia noastra ca celalalt sa fie judecatorul relatiilor sociale cu sexul opus. Adica eu nu fac ce el imi sugereaza ca nu i se pare ok si el la fel in raport cu femeile.

| Wr3nch a răspuns:

Eu cred ca daca un tip mi-ar cere asta si as fi fata ar merita o paleta peste mutra. E un om, nu un anoimal, si poate vorbi cu oricine fara permisiune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"preferi să nu se bage niciodată"
"se va conforma"
"va ține cont întotdeauna"

Domnule. te-ai născut în generația greșită. Acum 200 de ani ți-ar fi fost foarte bine. În ziua de azi în cel mai bun caz e caraghios ce ai zis, dar mai degrabă meriți o scatoalcă.

| tonyc7 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai inteles, nene. Eu ma refer strict in cazul femeii unui barbat (care poate fi sotie, logodnica sau iubita). Deci nu ma refeream la orice femeie, e treaba fiecareia ce face.

| isemilia a răspuns:

Depinde de fiecare fată în parte. Sunt unele care te-ar asculta orbește si s-ar conforma, ascultându-ți orice dorință, însă sunt și altele care ți-ar arunca cu o tigaie în cap daca le propui acest lucru. (poate fi și un cutit, șlap etc)

| Dintrebare a răspuns:

Intr-o relatie formata din doi oameni maturi, discutiile de genul asta nu exista pentru ca fiecare stie singur cum sa isi respecte relatia si partenerul. Nu mi se pare normal ca partenerii sa isi puna unul altuia bariere de comunicare cu alti oameni sau orice fel de interdictii "in numele iubirii".

| Willis a răspuns:

Varianta a doua.
Îți poate spune da, așa face. Și la muncă să nu țină cont de ce ai i-ai zis.
Tocmai pentru că e om.