In general o femeie poate continua fara probleme actul sexual dupa un orgasm.
Depinde de la o fată la alta; unele pot avea orgasme multiple, altele au nevoie de o perioadă de repaos. Dar în general poți continua, orgasmul clitoridian e una, cel provocat prin penetrare e diferit.
Dacă te opreşti când e la limita să aibă orgasm, pentru a începe penetrarea, e foarte posibil să piardă din excitare şi să nu mai obţină orgasm. Foarte puţine femei au orgasm vaginal. Eu obţin doar prin stimulare clitoridiana si/sau sex oral.
Când crezi tu că e momentul sa te oprești și să o bagi dar nu ești sigur intreab-o pe ea
Dacă te oprești când e aproape de orgasm, o s-o frustrezi maxim .
Dă-i înainte cu tupeu, până are orgasm, apoi poți să continui cu penetrarea sau cu ce vrei tu. Că la primul este greu, apoi vin șir, femeile nu au o problemă cu asta .
Baftă!
Trebuie sa fii foarte atent la limbajul corpului ei. Daca ea geme si o simti ca e aproape de orgasm cand ii faci sex oral atunci de ce te-ai opri? Fii atent la ce faci atunci cand iti da cea mai mare reactie si continua sa faci lucrul ala pana ajunge la orgasm. Daca te opresti va trebui s-o iei de la capat din nou si nou pentru ca se pierde acea excitare. Tu ce-ai spune daca o tipa ti-ar face sex oral si exact in momentul cand esti aproape de orgasm sa se opreasca?
Cat despre sexul normal trebuie sa faci acelasi lucru. Fii atent la limbajul corpului si la ce faci in momentul in care ajunge la excitare maxima si continua sa faci lucrul ala pana ajunge la orgasm. Eu trebuie sa-mi ating clitorisul in timpul sexului normal pentru a ajunge la orgasm deci daca vezi ca prietena ta nu ajunge la orgasm poti sa-i atingi clitorisul. Este mult mai excitant cand o face partenerul.
Eu am discutat cu iubitul meu pe aceasta tema pentru ca exact cand eram aproape de orgasm se oprea si am stat sa-l ghidez si sa-i spun sa nu se opreasca ceea ce il excita si pe el si mai mult, deci a fost mai placut pentru amandoi.
Concluzia este ca fiecare fata este diferita. Incearca, vezi ce merge, aveti o comunicare deschisa despre sex pentru ca va puteti satisface reciproc si cam atat. Distractie placuta