| rapidistarapid a întrebat:

Daca ii fac sex oral prietenului meu pot patii ceva? Se pot transmite boli? Daca inghit din lichidul acela si din sperma patesc ceva, se poate sa raman gravida? Va rog sa imi raspundeti ca sa stiu.

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti sa iei absolut orice boala cu transmitere sexuala pe care ar avea-o el: HPV, HIV/SIDA, hepatita B si/sau C, blenoragie, sifilis, HPV, candida, herpes.
Nu patesti nimic daca inghiti sperma si nici gravida nu poti ramane astfel. Totusi, pana va faceti amandoi analizele necesare, foloseste obligatoriu prezervativ defiecare data.

| monyk a răspuns:

Buna, poti lua diferite boli daca nu folosesti prezervativul, chiar daca ii faci sex oral e bine sa aiba prezervativ...nu ai cum sa ramai gravida daca inghiti sperma, sperma ajunge in stomac daca o inghiti, nu in ovar...

Abh
| Abh a răspuns:

Misto intrebare pentru Vinerea mare!

| Alisa a răspuns:

Lasa sexul oral pentru prietenul tau, asa ceva se face cu sotul, nu cu un oarecare prieten, ca o sa urmeze atatia prieteni, unul, doi, trei, etc. Si ce ai sa faci? O sa le faci sex oral la toti? Off

Si in legatura cu intrebarea ta: Da se pot transmite boli. Si nu ai cum sa ramai insarcinata cu gura, fata, fata...

| Elena1234456 a răspuns:

Riscul de boli cred ca exista laughing dar sa ramai insarcinata nu rolling on the floor.

| nicol20 a răspuns:

Nu ai cum sa rami gravida eu te sfatuiesc sa nu faci oral si daca chiar o faci nu te pune nimeni sa inghiti ar trebui sa te anunte el cand isi da drumul si sa ejaculeze afara si nu in gura ta.Bafta

| IsabelaIssa a răspuns:

PAI. daca inghiti lichidul ala, si celalalt, amandoua odata, cu siguranta ramai gravida.si o sa nasti pe gura, ca doar pe acolo s-a produs minunea, si sti tu, nu toate femeile nasc la fel.Ai grija pe unde mai "plantezi" copii ca lichidul ala e periculos tare x_x rolling on the floor bafta! Sa faci treaba buna acolo. Eu sunt mandra de tinewinking

| Hombre a răspuns:

Bolile venerice se transmit si prin sex oral sifilisul, gonorea etc. Nu ramai gravida decat numai daca elaculeaza in pasarica desi ma bufneste rasul de intrebarea asta.

| darrio2007 a răspuns:

Ai grija ca suntem in post.Nu se consuma de dulce.

| Crisu_8081 a răspuns:

Daca inghiti sperma nu cred ca sunt sanse ca din gat/stomac sa ajunga in vagin lichidul.Boli se pot lua prin aceasta cale, deci ai grija.

| mikaela25 a răspuns:

Nu pot decat sa rad si iar sa rad... app, esti blonda?whistling

| imiplacemov a răspuns:

Cum sa spui ca poti sa ramai insarcinata daca inghiti rolling eyes
doamnelaughing

| pedaladeacceleratie a răspuns:

NU!
Te rog schimba-ti numele cand pui intrebari asa stupide!

| Fllly a răspuns:

Nu ramai gravida da boli poti lua o gramada...

| bblock69 a răspuns:

Nu ramai insarcinata dar trebuie sa ai grija...sunt multe boli!

| M.G.R a răspuns:

Boli se pot transimte, dar mai greu... bolile se iau prin transfer de fluide (ceea ce se intampla la sexul oral), gravida nu ramai, stai linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am citit eu pe net, scria ca se pot transmite.Trebuie sa ii cunosti trecutul sexual iubitului tau.Ati putea folosi prezervativul, asa nu ai mai simti gustul lichidului seminar, care depinde de la persoana la persoana si de alimentatie.Si in legatura cu sperma si lichidul nu ai cum sa ramai insarcinata daca inghiti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Daca inghit din lichidul acela si din sperma patesc ceva, se poate sa raman gravida?"
Ahahahaha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uithe si eu vroiam sa pun intrebarea astha p site si mia spus o pr ff buna,ca n.ai cum sa ma ramai gravida d la sperma penrue ca nu are concact vaginal winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uithe si eu vroiam sa pun intrebarea asta p site si mi-a spus o pr ff buna, ca n.ai cum sa ma ramai gravida d la sperma penrue ca nu are concact vaginalwinking

| duk a răspuns:

Destepti rapidistii astia oh go on