Cea mai buna varianta ar fi sa pui o prietena de a ta sa vorbeasca cu el si sa il intrebe ce parere are despre tine, dar nu direct. Mai intai il intreaba ce face, care mai e viata lui, cu ce se mai lauda, apoi lovitura de gratie, cum mai stai cu dragostea? si dupa ii zice ca ea cunoaste o fata care il place sa vada cum o sa reactioneze si apoi ii zice ca despre tine este vorba. nu stiu daca ai inteles ceva, dar sper ca te-am ajutat. Succes!
Daca este un copil, atunci sigur l-ai speria. Daca baiatul e maricel si-l duce capul, atunci este posibil sa se joace cu tine, eventual chiar sa se faloseasca de tine.
Nu stiu de altii, dar eu as reactiona pozitiv daca ti-as impartasi sentimentele.
Mie unu mi-ar convenii sa mi se spuna verde-n fata...dar vezi tu. nu toti gandim la fel. Depinde si de mediu. apropie-te de el. si incearca sa-l saruti direct fara intrebari. Iesiti si beti ceva impreuna spre exemplu. alcoolul dezinhiba. Bafta!
Pai, iti spun din propria experienta... neasteptat.
Eu i-am spus unuia asta, iar in acel moment el m-a intrebat daca e adevarat, adica ceea ce ii spusesem nu fusese o minciuna. Dupa ce i-am spus am plecat repede de acolo fiindca se aduna lume. Si de curand am aflat ca el crede ca sunt "tupeista si proasta", deci ai grija ce faci. Eu as zice sa aflii de la cineva foarte apropiat lui daca are aceleasi sentimente ca tine, dupa-aia spune-i.
Succes!
Mutubal întreabă: