| alexaalexandra a întrebat:

Daca ii voi arata indiferenta unui baiat va veni el singur la mine? chiar daca e timid? straight face chiar foarte timid

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca e timid se va indeparta si mai mult. Cel mai bine, imprieteneste-te cu el si arata-i ca se poate baza pe tine neconditionatbig grin

| Vizitiul a răspuns:

Daca te place cu adevarat, da!

| Dominicc a răspuns:

Neh... daca e timid va renunta de tot.

| Nebuneală a răspuns:

Nu stiu ce sa zic eu cu un baiat asta am facut dar baiatu era tupeist pana la moarte. si tot el a venit la minewinking! Darstraight face cu baiat timid.:-s poate o sa vina daca te iubeste isi va lua inima in dinti si va venitwinking! ( sa ma ti la curent ce ai facut)

| dragosh a răspuns:

Daca individu` e foarte timid cum spui, cred ca se va multumi doar sa te priveasca de la departare si atat. Poti sa astepti mult si bine pana cand o sa vina el la tinelaughing

| ♥.Sagemix a răspuns:

Depinde. daca il interesezi si te-a observat deja, o sa iti observe indiferenta si poate iti va arata mai mult ca te place. Totusi daca e timid si nesigur pe el, exista posibilitatea sa vada asta ca si o respingere si sa se retraga din jocul tau. happy Daca vei stii CAT sa fii de indiferenta, cred ca va merge.
Totusi, totul depinde de caracterul lui. tongue

| TzuTzu_2341 a răspuns:

Nu prea creedhee hee.
Dar daca tipu' ii place de tine...
poate...

| madaa a răspuns:

Sincer nu prea cred ca un baiat timid se va apropria prea curand dar pnu fi indiferenta incearca sa vb cu el happy succes

| crys_4997 a răspuns:

Mai bine spune-i ce simti, e mai bine asa, sunt o gramada de baieti care asteapta sa faca fata primul pas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de pers. dar nu cred. Daca si acea pers tine la tine si u te porti asa cu el cred ca este mai probabil sa-l pierzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e foarte timid, si daca ii arati ca-ti place de el nu o sa vina la tine. Imprieteneste-te cu el, da-i incredere in el si in tine, arata-i ca tii la el, in timp, nu asa intr-o zi. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te va cauta el 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie.please help us sad