Daca e timid se va indeparta si mai mult. Cel mai bine, imprieteneste-te cu el si arata-i ca se poate baza pe tine neconditionat
Nu stiu ce sa zic eu cu un baiat asta am facut dar baiatu era tupeist pana la moarte. si tot el a venit la mine! Dar cu baiat timid.:-s poate o sa vina daca te iubeste isi va lua inima in dinti si va venit! ( sa ma ti la curent ce ai facut)
Daca individu` e foarte timid cum spui, cred ca se va multumi doar sa te priveasca de la departare si atat. Poti sa astepti mult si bine pana cand o sa vina el la tine
Depinde. daca il interesezi si te-a observat deja, o sa iti observe indiferenta si poate iti va arata mai mult ca te place. Totusi daca e timid si nesigur pe el, exista posibilitatea sa vada asta ca si o respingere si sa se retraga din jocul tau. Daca vei stii CAT sa fii de indiferenta, cred ca va merge.
Totusi, totul depinde de caracterul lui.
Sincer nu prea cred ca un baiat timid se va apropria prea curand dar pnu fi indiferenta incearca sa vb cu el succes
Mai bine spune-i ce simti, e mai bine asa, sunt o gramada de baieti care asteapta sa faca fata primul pas.