| IubesteEa a întrebat:

Daca ii zici unui baiat (care el zice ca nu te mai place)e mai grea povestea la mine si lunga totul a inceput dupa ce i-am zis eu ca isi bate joc din vb altuia si el s-a suparat rau de tot si de atunci nu ne mai intelegem delocam ramas prieteni si i-am zis ca sunt cu altul si el a zis ca bine fac si ca cine poate sa stea cu mine 1. a zis-o de gelozie? asa si inainte m-a intrebat daca vreau sa fim iubiti si i-am zis da, dar sa ne cunoastem mai bine (cum zicea el inainte)si dupa cateva zile a venit afara si a stat cu mine si prietena mea si am observat ca tot se uita la mine, apoi cand am vorbit cu el se uita in ochii mei si eu in al lui asa si tot se baga unul in seama cu mine si dupa eu tot zambea si el mi-a zambit dulce acum nu mai inteleg nimic zice ca nu ma iubeste si pe 29 mai ca daca eu il iubesc ca si el ma iubeste 2. ce credeti? funda pe rand sa rasp.

3 răspunsuri:
| IubesteEa explică:

Xdeuu nu eu l-am parasit de mult ne am plimbat etc si i-am zis eu sa ma ia in brate si m-a luat etc ne intelegeam super bine si dupa ne am si sarutat, dar nu stiu dupa cateva zile i-am zis ca cred ca isi bate joc si el nu a facut asta si s-a suparat 3.de ce? si dupa asta pe mess imi raspunde greu, i-am zis ca ma place un baiat findca m-a intrebat daca mi-am gasit dragostea 4.de ce a intrebat? si i-am zis ca e unul care ma place dar nu il plac si el a zis ca spera sa ma inteleaga si sa ma iubeasca 5.de ce? scuzelaughingsi la intrebarea 1 el a zis ca cine poate sta cu o asemenea insistenta. deci tot din gelozie?

| SakonSIUkon a răspuns:

Cred ca trebuie sa nu te mai gandesti la el, renunta. dupa aia te aud ca nu il poti scoate din minte.

| kitty00 a răspuns:

1-normal ca din gelozie 2-ar trebui sa te intelegi cu el si sa ii spui ca l-ai parasit pentru ca de fapt il placi pe el.laughing daca poti raspunde si la ultimea mea intrebarebig grinbig grinbig grinpls