| maryusGosSu a întrebat:

Daca imi dezvirginez prietena,, exista posibilitatea sa o mai pierd asa usor, ca si cand nu m-as fi culcat cu ea? ii cam fug ochii dupa unul si altul si asta ma enerveaza la culme... e clasa a8a si baietii care ii sunt simpatici,, nu o baga in seama laughing)
Astept un raspuns

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dupa spusele tale mai bine dezvirgineazo macar te mandresti cu ceea ce faci si apoi o lasi sa isi vada de viata ei. Chiar daca o pierzi stii ca tu ai dezvirginato.

| RXN a răspuns:

Ma faci sa rad, serios.
Ii fug ochii, in ce sens? Se uita dupa diversi? Asa, si? Cat ramane cu uitatul, e cat se poate de in regula.Eu sunt bisexuala si eu ma uit dupa tipe de fata cu prietenul meu, cu care am o relatie de un an si un pic si el nu reactioneaza cum faci tu, inca e usor amuzat. El, spre deosebire de tine, are suficienta incredere in mine si in el, incat sa stie ca nu as renunta la o relatie serioasa pentru nu stiu ce minune de relatie pasagera.In plus, MA UIT, nu sarut pe nimeni, nu fac sex, nu il/o intretin, doar ma uit.
A doua problema, ea e mica, are vreo 14-15 ani, varsta la care nu e suficient de matura sa mentina o relatie.Intre noi fie vorba, nici tu nu esti. Dar nicio problema, nu-i timpul pierdut.Nu te apuca sa o presezi cu sexul, o poti lasa cu traume, atat fizice, cat si psihice, intrucat nu e pregatita de niciun fel de relatii sexuale.In plus, gandesti intr-un mod copilaresc, nu legi pe nimeni de tine daca ai facut facut sex cu ea.
Daca o iubesti, vorbesti cu ea si va lamuriti problemele, nu apelezi la sex sau alte minuni, doar ca sa o tii langa tine.

@SingurToataViata, tu daca vrei sa fii singur, de ce mama dracului o freci pe site-ul asta si dai sfaturi penibile?

| haiZI a răspuns:

Daca o faci sa se simta in al noulea cer eu zic ca se lipeste de tine si nu mai scapi de ea.Insa daca nu e multumita de dragostea oferitarolling on the floor, s-ar putea sa isi caute pe altul, care sa-i ofere ceea ce isi doreste.pa

| haiZI a răspuns:

SingurToataViata incep sa cred ca asa vei ramane.Virginitatea e ceva special pentru o fata si daca e sa o ofere unui baiat acesta trebuie sa o pretuiasca, sa fie rabdator, grijuliu, protector cu ea si sa o iubeasca.Mai ales ca dupa ce fata are primul contact sexual corpul si psihicul ei sufera o schimbare majora.Nu dezvirginezi o fata decat daca stii ca ii poti fi alaturi, sa-i arati afectiune si iubire, sa o faci sa se simta bine si sa stie ca o apreciezi.Acum,asta in cazut in care fata are cel putin 16 ani si nu e curva. Daca e fa sex cu ea cat mai mult si experimenteaza.Macar ramai cu experienta.pa

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Nu. II deschizi noi orizonturilaughing

| dragutza_1869 a răspuns:

E fluturatica ea la virsta asta si daca o dezvirginezi asta nu inseamna ca va fi gata a ta.inca poate sa va despartiti si o sa imble ca o c**va.ca dea, e tirnara tare si nu stie inca ce face.mai bine mai iubeste-o si asteapt-o.chiar daca se uita la altii, ia-o mai din strins.ca acum ii e virsta cind ii fug ochii si mintea.

| OpreaSimonaAlina a răspuns:

La 14 ani, chiar crezi ca ea isi doreste asta? Eu una nu mi-as dori si am tot 14 ani. big grin Asa ca mai gandeste-te si ofera-i mai multa dragoste happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta e la o varsta cind organismul o cere.Sa nu vezi asta inseamna sa o pierzi.Nu te pierde in trairi ezoterice tip Bacovia ci fii Casanova si pune mina si penisul pe situatie pentru asa vei cistiga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SingurToataViata, probabil cu raspunsuri d-astea ai ajuns pe locul 24! Felicitari!

| maryusGosSu explică:

Am zis ca ea e cls a8a nu si eu