Poate ramane insarcinata. fetele raman insarcinate si cand un baiat face asa pe toaleta si dupa cateva ore. spermatozoizii mor dupa cateva ore. deci ai grija ce faci poate se trezeste sora ta cu un copil
a da, daca sora ta nu are menstruatie nu poate ramane insarcinata...
o seara buna
... gresesti mai adevarat e raspunsul lui EnvyU! citeste pe net
Ok, poate gresesc, eu asta cred, asta imi aduc aminte de la scoala, toata lumea are dreptul sa greseasca
eu am raspun cu intentia de a ajuta
O iau ca pe o ironie referitor la toate intrebarile puse aiurea aici. Refuz sa cred ca vrei un raspuns serios
Da cum sa iti treaca prin minte sa astepti raspunsuri serioasa cand pui o intrebare atat de idioata? iarta-ma, nu te jignesc, doar ti-am jignit intrebarea. Chiar daca ar sta cu tine in cada si ti-ai da drumu tot nu ar ramane insarcinata. Din cate stiu spermatozoizii mor aproape instant la contactul cu apa, mai ales ca are si clor in ea. Nu sunt sigur dar asa am auzit.
Daca nu speli cada bine cu apa fierbinte sunt sanse foarte mari sa ramana insarcinata. Sora, Mama, Prietena...
O femeie cand este in perioada fertila nu ii trebuie multa "Samanta" sa ramana insarcinata.
de asta e recomandat ca dupa fiecare numar/partida de sex sa mergi sa te pisi. Pisatul fiind sarat curata foarte bine canalul.
Vezi sa nu intre in timp ce "iti faci laba" ..ca atunci nu stiu cum mai scoti camasa
Rau destul... o intrebare de prost gust.
Trebuia sa mai specifici ceva, asa pentru a arata mai interesant.
Nelamurirea me este de ce laba e scris intre ghilimele... pai o faceai ori nu? In alta ordine de idei, astia chiar nu inteleg ca este o intrebare ironica!
Sa stii ca s-ar putea intampla asta dar..incearca sa eviti chestia asta si se mai poate sa se intample sa iti ia lenjeria si tu sa fii facut...(**) in ea
MNosferatu întreabă: