| minix20 a întrebat:

Daca imi face oral o fata neprotejat, este risc sa iau o infectie?

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da.

| sammie a răspuns:

Si tu si ea.

| FindMyName a răspuns:

Nu știu happy

| dullcat a răspuns:

DA!

| Violleta2022 a răspuns:

Da, exista risc major la sexul nerpotejat, sa iei SIDA, sifilis, herpes, hepatita b sau C, gonoree si mai toate bolile pe care le are aia.

| relian a răspuns:

NU.Infectiile urinare sau genitale, nu se iau in felul asta, sau nu is aceleasi cu infectiile bucale.

Daca tipa sa zic ar avea ceva infectie la gura, sau in gura pe undeva laughing alea nu cred, nu-s sigur, dar nu ataca jos, fiecare ciuperca, bacterie cu zona lor de activitate.

Dar daca sa zic face oral unuia acu, ala sa aiba ceva infectie de asta urinara, sau ce o mai avea si urmezi tu la rind laughing respeitiva sa treaca asa de la unu la altul, sau ceva in grup, acolo da ai putea avea ceva sanse sa iei, nu mari, dar is sanse.

Ce insira tanti Violeta bolilele alea si gindacii aia, te asigur ca nu iei nimic din ce a spus ea.

Daca ar fi existat virusurile alea hiv si ce mai aminteste ea, specia umana era de mult timp disparuta.

Gindeste ca acu zeci de mii de ani, oamenii se culca care cu cine apuca, la gramada, sau pe una o lucrau mai multi barbati.

Virusurile astea nu-s aparute azi, sau ieri, daca ar fi, is aici de cand lumea.
Prezervative au aparut de abia acu, oamenii inainte mergeau toti la bordeluri, pana si regele mergea la bordel, toti barbatii frecventau bordelurile, femeile mai aratoase sau mai profesioniste erau mai lucrate decat altele, deci eram de mult timp disparuti, ne minca virusu cu tot cu fulgi.

Chestiile astea cu virusuri si alte povesti, is spuse de niste papapagali care aveau ceva functii, soarcei de astia de bucatarie, ce aveau titluri de doctori, asa au aparut aceste basme.

Iara oamenii iau crezut, oamenii au devenit oi, nu mai gindesc ei cu capul lor.
Am dat un exemplu cel stie orice copil de gradinita, ca oamenii frecventau bordeluri, chair si aia insurati.
Ca metode si prerzervative, is ceva din ziua de azi, deci in mii de ani sau zeci de mii de ani oamenii nu au disparut, faceau sex neprotejat, faceau sex la gramada, mergeau la bordeluri, de luai asa bolile alea sau sa fi fost animalurile alea, sigur eram disparuti ca specie.

Sigur ce am scris eu pe aici o sa fie reclamat, Violeta este una din cei care reclama orice este impotriva medicinii, chair daca arati negru pe alb, asa cum am aratat eu aici acum.

Nu se doreste sa se stie adevaru, vor sa tina oamenii sub control, sa nu cumva sa se trezeasca si sa fie luati la rost cei care conduc.