Nuuuu. e perfect normal sa faci asta.asa se comporta o cop.
...prostituata normala
Nu,inseamna ca numai ai principii si ca te fac banii pe tine, si nu tu pe ei! dar demnitatea ta de fata unde a ramas? ti-e iti place sa zica lumea de tine :"uite ma am avut-o si pe zdeantza aia, pentru 10 lei a facut ce a vrut muschiul meu!"iar cea care va avea de suferit vei fi doar tu!
Depinde ce intelegi tu prin curva. analizand cuvant cu cuvant intrebarea ta : Daca iti plac baietii cu bani. asta nu te face curva, daca faci sex cu ei. o faci din placere => nimfomana, si daca o faci pentru bani poti sa te duci si pe autostrada, numai ca acolo risti sa gasesti si baietii cu bani muult mai batrani. In mare parte daca ti-ai gasit un iubit cu bani si ti-ar cumpara tot ce-ti doresti si stai o perioada indelungata cu el nu te face o curva :d
Posibil da posibil nu dar esti profitoare... si nu ai sa stii ce aia o iunire adevarata fara bani, si nu-ti va oferii nimeni o ibire adevarta pentru ca umbli doar dupa bani... la un timp lumea o sa te cunoasca si daca vrea sa faca sex stie ca trebuie sa aiba bani o saptamasau sau 2 si gata
Da...aprop si raspunsurile celorlalti.e ca si cum ti-ar da bani pentru a-ti lua haine, curva, scuza-mi expresia...
Pai mai intai inseamna ca esti gay dupa dia normal ca esti "curva" ce oi vrea sa fi ingeras/a?
Nu nu esti curva esti fata desteapta daca tot o faci macar sa fi si fericita si cu haine doar sa nu devina obicei
Curvele sunt cele care se culca cu multi...si da ele o fac de obicei pentru bani sau distractie
Mutubal întreabă: