| Alex Ionescu a întrebat:

Daca imi place de o fata...cum ii spun cel mai bine ca o plac si vreau sa fiu cu ea? Vreau de fapt sa stiu, cum incepi sa ai o relatie...de la ce anume incepe...cum o convingi sa fie cu tine?

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Nu trebuie sa o convingi tu, sentimentele apar (daca apar) de la sine. Invit-o in oras la o plimbare, la un film sau la o inghetata. Povesteste-i ceva hazliu si nu ezita sa-i faci complimente.
Daca o sa-i faca placere sa te stie in preajma ei, o sa accepte sa mai iesiti impreuna.
Nu forta lucrurile, lasa totul sa decurga firesc. O sa-ti dai singur seama de sentimentele ei.
Succes!

15 răspunsuri:
| okei a răspuns:

Fi tu insati baiete tongue Spune ceea ce simti pentru ea nu copia de pe net sau de la alti prieteni, spune-i ceea ce simti pentru ea. Cand simti ca esti pregatit si ea e pregatita, dupa ce va placeti reciproc. Iao afara si stai putin cu ea pe o banca ceva, sarut-o pe obraz si vezi daca te lasa categoric! Daca te lasa sarut-o pe gura si acela va fi raspunsul DA pentru intrebarea " Vrei sa fi cu mine " tongue O zi buna in continuare si succes!

| okei a răspuns:

Fi tu insati baiete tongue Spune ceea ce simti pentru ea nu copia de pe net sau de la alti prieteni , spunei ceea ce simti pentru ea. Cand simti ca esti pregatit si ea e pregatita , dupa ce va placeti reciproc. Iao afara si stai putin cu ea pe o banca ceva , saruto pe obraz si vezi daca te lasa categoric ! Daca te lasa saruto pe gura si acela va fi raspunsul DA pentru intrebarea " Vrei sa fi cu mine " tongue O zi buna in continuare si succes !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai mereu linga ea pina cind totul e destul de evident

| alex_5055 a răspuns:

Incearca prin sms sau printr-un prieten comun zii ca e deosebita fata de celelalte fete fa-i complimente si intr-un final zii ca o iubesti daca nu se supara zii daca vrea sa fie cu uh iar daca se supara inseamna ca ea iubeste pe altcineva. bafta.

| bayatdolce a răspuns:

Cati ani ai? pa in primul rand nu trebuie sa o convingi sa fie cu tine trebuie sa vrea ea asta... si cel mai bine e sa prinzzi u moment cand esti doar tu cu ea incerci sa afli daca si ea te place... si dupa ii spui ca o placi si o intrebi daca vrea sa fie cu tine... CeL MaI sImPlU si DiReCt

| username_4398 a răspuns:

Spune-i in fata! Prietena mea fix asa a facut si deacum jumatate de an sunt impreuna! sau poti sa-i spui vreau sa te sarut si daca o sa-ti dea voie insemna ca o sa aveti un viitor impreuna 100%!

| Silvia a răspuns:

Poi... o fata se indragosteste ft usor...baftawinking

| canarita a răspuns:

Daca iti place o fata, dar cu adevarat nu numai pentru sex ca esti cu hormonii la cap, poti sa-i oferi flori, multi fraieri cred ca este demodat, dar fetele apreciaza intotdeauna, poti sa o inviti la un film, nu la discoteca, afla ce filme ii plac... apoi poti sa-i spui spui ca la bratul tau e cea mai frumoasa. F important este sa fii amuzant si sincer, dar nu neaparat pampalau. A, nu injura in preajma ei, nu te uita dupa altele si nu o contrazice! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O antebi toata ziua daca vrea sa fie cu tine pana cant va accepta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da fii u insusi si la fel te sfatuies si eu nu te puta urat, nu injura in fata ei nu face pe smecherul cand esti cu ea pentru ca iti garantez ca nu va iesi nimicstraight faceMulta bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu eas zice hai la un suc in oras ne plimbam cu masina si mai vedem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum faci ma desteptule sa o combini ca vad ca esti despept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asqsswasdcdcwwwwcdsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca sa petreci timp cu ea si dupa aceea o-sa vezi tu singur cu sa ii spui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii sincer cu ea