Eu zic ca nu e cazul. Ii poti da de inteles, te comporti frumos, esti amabila, sociabila, prietenoasa, dar lasa-l pe el sa-si faca partea, lasa-l pe el sa preia controlul si initiativa!
Dca ti-ai pus intrebarea "ar trebui sa-i spun?" atunci ori esti destul de dimida ori crezi ca nu ai sanse ca sa iti stabilesti o relatie cu el... FUGI SI LAMURESTE_L CA IL IUBESTI!
Sa te uiti atent in ochii lui dar sa nu-i spui ca iti place de el, lasa-l pe el sa fac a primul pas, asa este cel mai bine.
1.Privireşte-l drept în ochi dar nu mult timp, apoi lasă-ţi privirea în jos, şi nu îl mai lua în seamă. s-o faci rar dar provocator, nu-i spune, dacă e deştept îşi va da seama singur! dacă nu reacţionează, renunţă, meriţi ceva mai bun! BAFTĂ!
Deci, nu-i spune! De ce nu-l lasi pe el sa vina frumusel la tine sa-ti faca ochi dulci?
Primadata fi tu provocatoare, incearca sa te bagi in seama cand ii el prin preajma, daca te observa fa trucul cu privirea , daca iti raspunde la priviri inseamna cai interesat. Daca'i baiat destept vine la tine, daca nu, da'l drek dar orice ai face nu'i zi nimic ca-ti place de el pana nu te imprietenesti cu el .
In experienta mea am observat ca majoritatea cand le spui incep sa te evite, daca nu le place si lor foarte mult de tine...asa ca mai bine e sa faci anumite gesturi care sa il puna pe ganduri...sa flirtezi un pic...si asa testezi
Daca tie iti place de el. fa tu primul pas. dar asa cum a scris alinosh. si usor usor... pac pac.
Pt a atrage un baiat in primul rand trebuie sa ai incredere in tine... iar apoi sa pastrezi contactul vizual orice ar fi si daca e sg baiatul da merita sa il abordezi mai subtil daca e "luat" zc k e bine sa stai in bank ta pup:*
Nu ai sa aflii niciodata daca si el are acelasi sentimente fata de tine... daca nu iei initiativa...treaba asta cu lasa-l pe el sa faca primul pas...hmm... nu prea tine... daca baiatu e timid?
alexandra26112001 întreabă:
DELIA2009 întreabă:
DeeaPwp întreabă: