Bună.
Şi de ce vă certaţi acum? Uite,@SinGLe vrea să fie iubita acelui utilizator, voi ce faceţi?
Pa, pa.
Bre nea' Smith,
7. 404 - humor not found.
Am intoleranţă la cuvântul "fufe". Ce o să faci în privinţa asta?
Smith,
Nu prea mă interesează ce fac persoanele care au o strânsă legătură cu ignoranţa...
Ah, şi-acum am văzut edit-ul. Ai cam exagerat cu "feciorelnicele"! Nu eşti normal!
@Jelli
Auzi, dar de când să ai o formulă de încheiere înseamnă că o copiezi pe Legiuitoarea? Asta chiar a fost penibil.
Nu am uitat să îți urez baftă, pur și simplu nu prea folosesc asta la răspunsuri scurte sau când mă grăbesc.
Și cred că da, totuși nu am un spirit de observație prea bun fiindcă nu înțeleg scopul răspunsului tău.
N-am băut nici bere fără alcool, ce vin?
Aaa da și încep să înțeleg scopul răspunsului tău, deși pare o adevărată enigmă
Baftă
Pai intai poti sa-i scrii un mesaj pe TPU si ii ceri adresa de mess. Daca o stii mai bine.Incercati sa vorbiti pe mess...Prima data mai putin,apoi mai mult, mai mult pana va cunoasteti perfect. Puteti afla si din ce zone veniti, va puteti planifica o intalnire ca sa va vedeti fata in fata.Incearca intai sa iei contactele lui, cerei-le.Nr de telefon,adresa de mess,vorbiti,va indragostiti, va intalniti, faceti sex. Funda?
Jelli,Jelli,Jelli! oare eu am fost singura care mi-am dat seama ca bati campii cand ai pus intrebarea cu:mama mea nu concepe relatiile virtuale de pe TPU cu persoane bla.bla.bla.In fine, mi-au placut raspunsurile celor care au binevoit sa te ajute.(pot sa rad?).
SinGLe,vorba lui Sturmir:Vezi ca telenovelele se termina cam prost!
Jelli, imi pare rau ca m-ai inteles gresit.
Poi dai invitatie de prietenie si dai mesaj cu id`ul tau si vb pe mess , era mai usor daca ne spuneai cum il cheama pe utilizator ca il contactam noi pentru tine daca ne lasa-i si ID-ul tau
Asa am patit si eu cu un tip . L-am urmarit inca din septembrie 2010 si ma credeam indragostita, dar m-am maturizat intre timp.
Fii sigura ca nu exista dragoste virtuala. E ilogica, virtual = inexistent. Apreciezi foarte mult utilizatorul respectiv, raspunsurile lui, stilul de a raspunde si a pune intrebari, presupun. Adori stilul lui, replicile lui, dar nu il iubesti pe EL. In plus, nici nu stii ce ii poate pielea in realitate, cum e el ca persoana.
Uite, iti zic ce am facut eu.
1. Mi-am facut cont.
2. Am raspuns dupa el la intrebarile la care a raspuns.
3. Am incercat sa dau raspunsuri similare cu ale lui si sa ii placa. Bineinteles, raspunsuri in care sa cred si eu. Adica am fost eu insami, nu m-am prefacut, dar am incercat sa le formulez mai special.
4. I-am scris numele in raspunsuri (adica, in unul singur, imi era frica pe atunci sa "ma bag in seama"). El se putea gasi prin functia de cautare.
5. I-am raspuns la intrebari. Si m-a remarcat. A si zis ca merit funda (el da destul de rar din cate mi-a zis, deci imagineaza-ti eram in al noualea cer ).
6. Ne-am mai auzit si prin mesaje private. Isi schimbase numele, ma speriasem, am profitat de ocazie sa leg o conversatie cu el.
7. Ne-am tot auzit. Nu mai stiu pe unde, pana cand intr-o zi mi-am facut curaj si i-am cerut id-ul.
8. Am ramas prieteni foarte buni, chiar daca m-a suparat uneori.
9. The end
10. Nu pot sa cred ca scriu asta.
In fine, eu asa am procedat. Iti dai seama, din septembrie, abia in aprilie 2011 am facut cunostiinta. Sper ca ti-am fost de folos.
Bună, @7h30,
1. Ai uitat sa imi urezi baftă. Stii de ce imi place de tine? Fiindca nu ai un simt al observatiei prea bun, asa cum nu vei observa ce am scris
2. Ai baut niste vin fiert sa te incalzesti, asa e de frig acolo la munte?
3. Da, fix despre Mihnea e vorba. El copiaza personalitatile de pe site. Doar ca nu foloseste "Bună...Pa, pa." ci "Baftă" chiar daca jigneste. Formula aia cam strica. E ca si cand ai spune "Plagiatorule, esti un plagiator! Scuze dar nu cred asta."
4. Cu Mihnea vorbesc zilnic, lui ii trimit incurajari si in niciun caz nu il tin in lista ca bibelou.
5. Nu mai pot de grija lui.
@ÉrotiqueConseils, de ce esti off-topic? Fata asta sufera, e indragostita virtual si tu ce faci? Eu am incercat sa o ajut, saraca. Doar imi place sa ma laud cu ceea ce trebuie sa ramana intim.
P.S: Cum ti-ai dat seama ?
Baftă
Succes, esecuri, au revoir, c`ya...
Pa, pa.
@7h30,
Hai mai scumpi, te-ai simtit jignit? Poate ca nu o imiti pe Legiuitoarea dar fix ca ea ai reactionat, cu originalismul ei! Intreab-o pe ErotiqueConseils care e faza, ca intrebarea fusese raportata.
Te superi asa pe mine? Nu am vrut sa te jignesc, imi cer scuze daca am facut-o inconstient. Sau daca am parut ca ma dau interesanta, ca nu am vrut! Pur si simplu, cateodata ma ia gura pe dinainte . Si da, asa formulez eu cam toate raspunsurile, sa fie mai greu de inteles. Nu stiu de ce dar imi place.
Anyway, in trecut si eu te imitam pe tine, pana sa ne cunoastem si scriam "Bafta nujt ce". Dar m-am linistit de mult .
Noapte buna, succes.