| catalinaloredana a întrebat:

Daca imi place la nebunie culoare roz inseamna ca sunt pitzi? straight face
am si un inel roz si cateva esarfe si tricouri si de obicei luciuri de buze roz(ca rosu nu-mi place) :-s...bine acum nu va imaginati ca ma imbrac tot timpul in roz, dar imi place culoarea roz cel mai mult...asta inseamna ca sunt pitzi?

8 răspunsuri:
| ThePunisher a răspuns:

Da, esti pitzi

| Gabbytzu a răspuns:

NU inseamna ca esti pitzi
Sunt multe fete carora le place rozul
Si mie imi place
Bine daca te imbraci tot timpul in roz si ai si niste fite atunci poate sp oricine ca esti pitzi
Dar asta nu e cazul tau
Daca ai numai niste lucruri
Si eu am luciuri numai roz
Si tricouri cateva si esarfe
Dar nu sunt pitzi

| Edd_4925 a răspuns:

Bla bla bla

| NyanCat a răspuns:

Pai nuwinking
Adica fiecare cu gusturile luihappyStii cum se spune"Nu e frmuos ce e frumos, e frumos ce-ti place"
Dar mrg, si o amika Denisa, spune ca e culoarea c******rsad

| PrsRaluca a răspuns:

NU! Dar ai putea fi considerata pitzi daca tricourile tale roz sunt foarte decoltate, daca iti dai pe buze cu un ruj roz extrem de strident si pe deasupra gros cat degetul mare, sau daca mesteci guma roz cu gura deschisa. laughing
Acum pe bune, nu e nimic rau daca iti place rozul. Aceasta este culoarea copilariei si in general preferata fetitelor mici, dar daca iti place si acum inseamna ca esti mai optimista, copilaroasa si sensibila. In general fetele care poarta roz(nu foarte strident, si in combinatii placute), emana un aer de tinerete si binedispun pe toata lumea!

| any1508 a răspuns:

Si mi imi place muult aceasta culoare dar nu mi-a zis nimeni niciodata ca sunt pitzi.si daca imi zuke cineva nu il bag in seama.important e sa te simti bine in pielea ta

| deea_1687 a răspuns:

Nu...fiecare persoana are culoare preferata cum ar fi uni baieti sau mai bine zis majoritatea le palc culoarea albastratongue.Stai linistita ca nu esti pitzitongue

| cryssu92 a răspuns:

Fata,sa stii ca si mie imi place roz(ma imbrac roz, ma machez roz-mai mereu) si sa stii ca multi mi-au zis ca sunt cam pitzi dar nu i-am bagat in seama...prietenii mei adevarati stiu cum sunt cu adevarat si ca rozul e o conventie si ceilalti, ei bine nu ma intereseaza deci nici pe tine n-ar trebui sa te intereseze.O.K?