Buna, din moment ce are o relatie serioasa mai bine uita-l ca asa numai tu ai de suferit. Daca are prietena nu are rost sa iti faci false sperante ca daca te-ar fi placut eu cred ca ti-ar fi spus si ar lasa-o pe iubita lui dar se pare ca nu o face...
Nu are rost sa tanjesti dupa el ca mai sunt baieti. El stie ca il placi, de aceea face figuri cu tine; fi indiferenta cu el dar fara sa il mai bagi deloc in seama, nu te arata interesata de el. E mai bine asa.
Face numai de caterinca, barbatilor care au o relatie serioasa le place sa tachineze diverse fete ca sa-si demonstreze ca inca se poate. ii place ideea ca vai sunt cu cineva de nu stiu cati ani dar "x" si "y" ma plac deci sunt valabil, las-o balta IGNORA-L
Poi pune-l la incercare sa vorbeste cu el astepta o perioada si nu il mai baga in seama... si cand o sa vrea el sa vorbeasca cu tine atunci sa il intrebi ce are degand cu viata lui
Cand el te baga`n seama baga`l si tu . Trateaza`l ca pe un frate si cand o sa ajungi sa-l iei in brate o sa simti daca te iubeste sau nu . Daca face caterinqa o sa-ti dai seama ca esti fata desteapta ai tu grija sa plateasqa!