| zuzu_4658 a întrebat:

Daca imi place un tip foarte mult si el stie ca-l plac da e ff indiferet bine el are o relatie mai serioasa de ceva timp, si uneori si el imi arata ca ar vrea ceva cu mine. dar daca nu-i mai dau eu nimic si sunt indiferenta nu vb cu el atunci el ma baga in seama face el ceva.si cand vede caiar o iau si ma uit la el. si il bag in seama da atunc el e indiferent. Voi ce ziceti sa facsad? si el mo place sau face asta numai asa la katerinkbig grinsad:*

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, din moment ce are o relatie serioasa mai bine uita-l ca asa numai tu ai de suferit. Daca are prietena nu are rost sa iti faci false sperante ca daca te-ar fi placut eu cred ca ti-ar fi spus si ar lasa-o pe iubita lui dar se pare ca nu o face...
Nu are rost sa tanjesti dupa el ca mai sunt baieti. El stie ca il placi, de aceea face figuri cu tine; fi indiferenta cu el dar fara sa il mai bagi deloc in seama, nu te arata interesata de el. E mai bine asa.

| madagascar a răspuns:

Face numai de caterinca, barbatilor care au o relatie serioasa le place sa tachineze diverse fete ca sa-si demonstreze ca inca se poate. ii place ideea ca vai sunt cu cineva de nu stiu cati ani dar "x" si "y" ma plac deci sunt valabil, las-o balta IGNORA-L

| anndellinna a răspuns:

Poi pune-l la incercare sa vorbeste cu el astepta o perioada si nu il mai baga in seama... si cand o sa vrea el sa vorbeasca cu tine atunci sa il intrebi ce are degand cu viata luiwinking

| andrei12mj a răspuns:

Eu sunt exact in aceeasi situatie! big grinai un id? Dami un mesaj inapoi!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu credeam ca mai sunt si alte fete in aceeasi situatie cu mine.As vrea sa te ajut dar si eu caut rasp la intrebarile tale. Uite id meu sa vb despre chestia asta pls : tedy.theodora@yahoo.com MS:*:*

by Teddy

Răspuns utilizator avertizat
| gyamica a răspuns:

Cand el te baga`n seama baga`l si tu big grin.happy Trateaza`l ca pe un frate si cand o sa ajungi sa-l iei in brate o sa simti daca te iubeste sau nu big grin. Daca face caterinqa o sa-ti dai seama ca esti fata desteapta ai tu grija sa plateasqawinking!

| sofokle a răspuns:

Eu iti propun sa lasi messengerul si sa recitesti abecedarul