| Paulicaa_4672 a întrebat:

Daca imi pun penisul pe vaginul fetei dar nu il introduc doar il rotesc sa spun asa prin el.este vreo problema?:d

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu folosesti prezervativ, exista risc de transmitere al bolilor cu transmitere sexuala si de sarcina. Orice contact sexual trebuie sa fie protejat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vaginul este în interior, poate vrei să spui deasupra, pe Muntele lui Venus!
Dacă rotești, te exciți și poți să ejaculezi și numai o picătură să scape în interior că hop, sarcina dacă se mai află și la ovulație.
Prezervativul și vezi cu locația că nu o prea cunoști unde este!
Sărbători fericite!
Pa, pa.

| gigiro a răspuns:

Acesta este un act sexual, cand organul tau se roteste prin organul ei. Ce probleme pot apare? Sarcina, boli-daca nu ati fost protejati.

| R_8074 a răspuns:

Cum sa. l pui pe vagin? laughing nu are cum, doar sa penetrezi

| Nu a răspuns:

Il rotesti?
Sunt curios cum. Ai cumva rude burghiu?

| death a răspuns:

Dar ce e fata aia? Cană de ness?

| MitroiBogdan a răspuns:

Practic tu te vei masturba cu vulva ei sau cu clitorixul ei depinde insa dupa cum toata lumea masturbarea la baieti determina eliminarea de sperma ceea ce poate duce la o sarcina pentru fata chiar daca tu nu o penetrezi si desigur faciliteaza si transmiterea unor boli sexuale.Saftul meu folseste un prezervativ si mai creste dracului si tu in varsta pana sa faci asta in puii mei ce dracului.

| lAuRitAs a răspuns:

Vai de p***a ta amice laughing ai 13 ani ce dracu? ce sunt cu intrebarile astea? pui sa te lauzi te crezi mai interesant sau ce? vai de mama ta de copil ciorchine...