Si asta dar si cand ne retinem sa nu ejaculam, si prelungim actul, ca sa va oferim cat mai multe orgasme!
Hhehe l-ai excitat maxim, dar domnisoara studenta aspiranta la locurile bugetare cu bursa am crezut ca esti experta in strabaterea cearsafurilor si consider ca trebuie sa le dai lectii ratatelor de pe TPU care se agata de unicul carnat din viata lor. tu te indoiesti de cunsotintele tale elementare?
Ps daca esti tu in poza pune mana si fa sport ai o burta cat china si coapse cat terra
Inseamna ca tea penetrat destul de mult si a transpirat simplu, nu te inclazesti ca vezi pe una dezbracata daca asa era iarna am fi cu toti dezbracati economie la caldura
Pentru a-l menaja pe bietul flacau, ti-as sugera sa folositi urmatoarea pozitie de sex. http://imgur.com/DmnDddK V-ar face bine la amandoi, tu ti-ai modela frumos gambele si coapsele, iar el n-ar mai transpira precum o sticla abia scoasa din frigider. :D
Au mama nota 10 meriti funda
Crezi tu ca daca el este sportiv, atunci are doua perechi si transpira mai mult? Ba din contra!
Esti ireala. Nu cred ca iti folosesti mai mult de 1 % din creier spre fericirea altora.
Da, era in supraantrenament mental, se chinuia sa nu uite in ce directie sa presteze.
"dau inainte...acuma unde ma duc? aoleo, am uitat! mama, imi si notasem pe o foaie! aaa, mi-am amintit! dau inapoi. acuma unde ma duc? aoleo ma doare capul, am transpirat...e greu cu sexul asta, bah."
laviniabeluska11 întreabă: