Chestiile astea nu se pun pe tapet de la începutul relației; dar pe măsură ce lucrurile avansează, dacă se ajunge la discuții despre subiecte intime, atunci da - poți să-i spui. Și poate chiar va fi bucuroasă.
Nu trebuie sa zici nimic, nu minti deci nu zici nici ca esti nici ca nu esti, si daca-si da seama ce? Te initiaza ea daca te place, nu este nici o problema.
Ce, aia la 15 ani au experienta? Se descurca ei, si in general ala cu mai experienta il ajuta pe celalalt, dar totu e sa se placa.
Nu e o rusine sa nu ai experienta si sa fi virgin, unii gasesc fata potrivita si la 22 ani de ex, si pana atunci sa nu fi facut sex, fie femeie fie barbat.
Nu ii spui, si cand simti ca se iveste ocazia, pana sa va apucati de actiune, ii poti spune atunci. Trebuie mai intai sa o faci sa te placa cu adevarat, bine, trebuie sa fie ceva reciproc, iar pe parcurs incepeti sa va cunoasteti. Toata treaba trebuie sa nu fie ciudata, sa i-o arunci direct in fata, asta este ideea.
Pai nu e o minciuna atat de grava, nu e pacat strigator la cer daca nu ii spui unei fete ca esti virgin.
Nu are sens sa ii spui; ii spui dupa ce ai terminat actul sexual cu ea si te-ai simtit bine cu ea.
Cand o sa fii intim cu ea in pat lasa lucrurile sa curga de la sine si infinge-te in n ea cat poti tu de bine, sarut-o pe buze si pe sani si cand se scoala GIGEL da-i inainte in ea cu tupeu.
E cu dus si întors, majoritatea femeilor in ziua de azi vor experimentati nu vor sa isi bata capul cu incepatori, eu cel putin din experiența mea le-am spus unor 3 tipe ca nu am facut sex si imediat si-au schimbat parerea si usor usor au dispărut deci mai bine singur cam trist dar macar stai liniștit))
Pai sunt si femei si barbati neexperimentati, invatam, daca ii place de celalalt, isi bate capul fie el fie ea, ca vrea sa fie cu el, cum se face sex se invata, deci nu este absolut nici un fel de problema.
Nu sta relatia in asta, si in scurt timp merge si sexul f okey.
La femei e de apreciat cand e virgina, in schimb la barbati cel putin in cazul meu suntem considerati ratati daca pana la 20 ani nu ai facut nimic nu te mai vrea nimeni...
Pai si aia virgina n-a facut nimic daca e virgina, nu exista limita de varsta aici. Nu vad de ce e asa de apreciat daca e virgina, ca si la ele rezulta ca au probleme daca au ajuns virgine la 20 de ani.
Desi 20 ani e cam prea devreme, 25 poti sa zici ca ridica suspiciuni daca nu ai facut-o.
Daca te place cineva te vrea si la 35 ani, nu doar la 20, nu cont ce ai facut sau nu ai facut.
Daca nu te vrea, nu te place, aia e scuza ce zici tu.
De exemplu sunt destui si destule care nu se incurca doar pentru un sex, nu au avut relatie pana la 23 ani de ex, ca nu au gasit ce doreau pentru ceva serios.
Asta nu inseamna ca e ratat sau ratata.
Iar daca e ratat nu o sa-l/sa o placa nimeni nici la 35 ani, deci nu o sa mai aiba ocazia sa isi puna problema ce face in pat pentru ca nu a facut-o pana atunci.
Ca daca pana la 20 ani nu l-a placut nimeni (asta daca a vrut relatie), de ce l-ar place dupa?
Daca este sa judeci dupa varianta "are probleme", la 23 ani si una si unu care sunt virgini zici ca au probleme, deci nu-s de dorit, ca asa cum altii s-au ferit, de ce nu te-ai feri si tu? Ca nu vrei una cu probleme.
Nu doar la barbati e valabil.
Daca e sa judeci matur, nu pui problema asa, si o pui cum am zis.
Nu scrie nicaieri ca un neratat/neratata trebuie neaparat sa o faca pana la 20 de ani.
Altii se tin de carte pana dupa facultate, nu stau sa se joace, sunt axati pe invatat sa isi faca o cariera, sa aiba note mari, recomandari, etc.
Si femei si barbati, si nu o fac, nu se incurca, nu se distrag de la invatat, dupa aia au tot timpul dupa 23-24 ani in colo.
Scoala adevarata e grea, mai ales facultatea, nu mai ai timp de prostii.
Deci nu e chiar asa "aaa, n-a facut-o pana la 20 ani e ratat". Depinde de situatie.
E kinda true din pacate, adica nu vreau sa arunc cu **** in nimeni, poate sa se *** cine vrea cu cine vrea, indiferent ca e fata sau baiat.Dar am mai auzit treaba asta de la mai multi, nu vreau sa-i irosesc ei timpul si nici pe al meu.Au zis mai multi ca mergea ok totul si dupa ce au zis ca-s virgini fete s-au distantat de tot.I don't blame anyone tho
Parerea mea este sa-ti sacrifici 400 de lei din viata si sa te dezvirginezi
Ce castigi daca minti? Orice ar fi de castigat nu cred ca merita fiindca ar fi ceva ce tu stii ca e fals sau ar crea consecinte mai mari decat adevarul. Eu zic ca ti-ai face un rau tie daca minti, nu e nicio risine ca esti virgin si daca o fata crede ca e rusinos atunci nu cred ca e bune pentru tine
Mario1996 întreabă: