| unaboona a întrebat:

Daca incep sa iau anticonceptionale de astazi dupa cat timp pot face sex neprotejat?

8 răspunsuri:
| oanawww45 a răspuns:

Depinde de acele anticonceptionale, de obicei pana in urmatoarea zi.

| madalina2727 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa astepti o saptamana dupa ce ai inceput sa iei prima pastila. Unii zic ca poti dupa a 2-a zi, dar mai sigur e asa.

| rosto a răspuns:

Daca le iei din prima zi de menstruatie, esti protejata inca de cand iei prima pastila, daca le iei oricand altcandva, trebuie sa te protejezi suplimentar pana cand inghiti 7 pastilute. Dar de ce nu stii asta? Le iei de capul tau? Iti dai seama cat rau iti pot face?

| elyssa20 a răspuns:

De cand ai luat pastila esti si protejata nu trebuie sa astepti o saptamana sau mai stiu eu cat.bafta si pupici.

| foxi a răspuns:

Rosto@ raspunde corect

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca azi e prima zi de menstruatie, vei fi protejata dupa 5 zile. Daca nu e prima zi de menstruatie, vei fi protejata de-abia din a cincea zi a urmatoarei menstruatii. Pentru protectie, anticonceptionalele se incep obligatoriu in prima zi de emnstruatie. Pentru tratament, daca e urgent, ginecologul ti le poate recomanda din orice zi, dar nu-si fac efectul contraceptiv decat incepand din luna in care sunt luate corelat cu menstra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

dc vrei sa stii cum se face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa minim 7 zile dupa inceperea anticonceptionalelor