| Rizer a întrebat:

Daca incepi sa iei anticonceptionala YAZ o perioada sa zicem 2-3 luni si pe urma intrerupi cam vreo 2 -3 luni are consecinte majore? Bineinteles in timpul cat nu iei te protejezi.
As mai vrea sa stiu,mie doctorita mi-a zis ca isi face efectul de la prima pastila,oare este chiar atat de adevarat si oare chiar nu poti ramane insarcinata daca le iei regulat la aceeasi ora in fiecare zi si daca o faci neprotejat? E o intrebare mai fara gust,mentionez ca nu prea stiu pentru ca pana acum nu am mai luat contraceptive, si parca mi-e frica sa le iau, nu stiu pot avea reactii adverse? Eu am intrebat doctorita dar la ea is toate roz! Nu stiu acum!
Vamultumesc!

Răspuns Câştigător
| andreeapp a răspuns:

Da, am luat timp de mai multe luni si nu am patit nimic, uneori nici nu le-am luat la ora exacta, ca imi aminteam dupa o ora doua.
1. iti poti pune o alarma, ca sa nu uiti.
2. daca le iei in prima zi a ciclului menstrual, esti protejata.
3. dupa 3 luni mergi la un control, sa iti faca analize, si daca sunt ok le iei in continuare, daca nu o sa ti le schimbe doctorul cu altele. bafta

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Fără să ştiu că ai pus această întrebare, ţi-am răspuns la ea la sfârşitul "discuţiei" de la întrebarea cealaltă!

Te rog să citeşti acolo răspunsul, NU o să-l mai copiez şi aici ( dar ţi-am răspuns la toate aceste "nelămuriri" )!

| Oana92 a răspuns:

Eu de la yaz m-m ingrasat 30si ceva de kg, acum trebuie sa iau tratament sa inversez efectul lor. Referitor la protectie eu dupa 2 luni am fost la ginecolog si mi-a spus ca am noroc ca nu am ramas insarcinata ca nu isi fac efectul complet.(noroc cu prezervativele). O prietena de-a mea a luat tot yaz si a facut cheag de sange la picior si a fost la un pas de moarte.App, s-a obosit doctorita sa-ti faca ceva analize ca mie nu mi-a facut nimeni?

| Rizer explică (pentru Oana92):

Nu mi-a facut nici o analiza nimic! Parca ma si sperie sa iau nu stiu cum sa fac mie foarte frica! Dar se zice ca sunt noi in Romania foarte buna protejeza de la primul contact neprotejat!
Nu stiu pe cine sa ma cred si ce sa mai cred! Oricum am sa ma si protejez in prima luna si gata!

| Oana92 a răspuns (pentru Rizer):

Mdah,e reclama pura.eu ti-am spus din experienta, dar alegerea e a ta.multa bafta!