Presupun ca o sa ti se faca un bebelus in gura si vei fi nevoita sa il tii acolo timp de 9 luni dupa care trebuie sa il nasti.
Presupun ca esti fata si faci sex oral care e o perversiune de altfel. Mai bine lasa prostia.
Perversiune inseamna sa faci o actiune in care sa iti pese numai de nevoile tale si deloc de ale partenerului daca nu cunosti termenii nu te avanta..de ce nu poti sa raspunzi asertiv la intrebare..vezi in dex ce inseamna asertiv ca dupa aia spui ca te-am injurat.
Perversiune=săvârșire de acte nefirești în viața sexuală. Ti se pare ca sexul anal si oral sunt normale?
Defineste tu acte firesti si mai vorbim...e o intreaga discutgie pe tema asta si nu este nici locul nici raspunsul corect la intrebarea pusa e o intrebare raspunzi la ea si gata nu ti-a cerut nimeni sa divaghezi sau sa critici sau sa iti expui parerile proprii mai bune sau mai rele..doar sa dai un raspuns pertinent la o intrebare confunzi procesul de educatie cu raspunul la o intrebare..despre asta e vorba in rest girja mea de ce cosnideri tu si ce vrei si cum gandesti .....nu ma interesezi si nu faci parte din cercul meu de cunostinte
FIecare isi apara buba.
Daca esti baiat, ai cateva probleme frate, fa-ti un control.
Daca esti fata ai luat o portie concentrata de multivitamine
Esti fata sau baiat? vei naste un bebelus pe gura caci se va forma timp de 9 luni sub limba
ON: Nu se va intimpla nimic
Anonima17191 întreabă: