| darkelf45 a întrebat:

Daca intr-un act sexual fata se misca repede, penisul se poate rupe? Sau in ce conditi se poate rupe penisul?

Răspuns Câştigător
| liviu42 a răspuns:

Fracturile penisului apar atunci când penisul loveşte, în timpul actului sexual, osul pubian sau perineul partenerei. Alte situaţii care rezultă cu o fractură de penis apar atunci când bărbatul se grăbeşte să se îmbrace deşi penisul este încă în erecţie, sau atunci când, în timpul somnului, bărbatul se răsuceşte în pat având o erecţie. În ceea ce priveşte poziţiile sexuale care duc la apariţia fracturii, cele mai întâlnite situaţii de fractură de penis sunt acelea în care partenera stă deasupra. Potrivit medicilor urologi, persoanele care au suferit o astfel de traumă a organelor genitale trebuie să se prezinte imediat la medic deoarece, astfel de fracturi nu se tratează cu gheaţă sau cu unguente.

13 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

laughing))) Stai chill, prietene. Ti-l lipesti cu Super-Glue. laughing

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu se rupe mai, dar daca te doare incercati altfel :p

| Hombre a răspuns:

Nu se rupe dar la o asemenea zmotoceala exista riscul sa-l inoade laughing

| BlackAngel23 a răspuns:

Ai innebunitlaughing penisu nu se rupe mai! niciodata numa daca til tailaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Teo_4002 a răspuns:

Nu se rupe. Numa daca il tau cu toporu.hee hee rolling on the floor

| kolyok94 a răspuns:

Se rupe daca il rupi smugrolling on the floor

| JuLien a răspuns:

Daca fata are 250 de kgthinking sau o arzi pe "geagichi" toata ziua.no talking

| Bailey a răspuns:

Cum sa se rupa laughing Nu se rupe... decat daca il tai cu ceva. rolling on the floor loool laughing

| V1p3r a răspuns:

Daca il tai cu flexul sau cutitul se rupe apoi il poti pune pe gratar si faci soricwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă îmi ridic mâna până sus cu tot cu braț, mi se va rupe? Poate mi se rupe de faptul că mi se rupe...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fracturile penisului apar atunci când penisul loveşte, în timpul actului sexual, osul pubian sau perineul partenerei. Alte situaţii care rezultă cu o fractură de penis apar atunci când bărbatul se grăbeşte să se îmbrace deşi penisul este încă în erecţie, sau atunci când, în timpul somnului, bărbatul se răsuceşte în pat având o erecţie. În ceea ce priveşte poziţiile sexuale care duc la apariţia fracturii, cele mai întâlnite situaţii de fractură de penis sunt acelea în care partenera stă deasupra. Potrivit medicilor urologi, persoanele care au suferit o astfel de traumă a organelor genitale trebuie să se prezinte imediat la medic deoarece, astfel de fracturi nu se tratează cu gheaţă sau cu unguente.

| Sides2013 a răspuns:

Fara suparare, iti bati joc de noi?! laughing cum ar putea sa te intereseze asa ceva?! dar cum TPU inseamna toti pentru. unu, incerc sa te ajut si pe tine. Deci penisul nu se rupe chiar asa de usordaca fata se misca repede e cu atat mai bine laughing.Si daca esti curios cum arata un penis rupt, cand ai ocazia, du-te, ia un ciocan si da-ti una acolo...