| wolder a întrebat:

Daca intre parteneri diferenta este de 6 ani vi se pare mult?
(Fata fiind mai mica)
Stiu ca varsta nu conteaza in dragoste dar mai mult de 10 ani deja mi se pare exagerat.
Bine, ca sunt anumite persoane care chiar daca diferenta este mare ei se iubesc cu adevarat, dar de obicei daca unul este mai tanar ori sta pentru mostenirea celuilalt, pentru banii etc.
Intre parintii si bunicii mei este diferenta de 6, respectiv 7 ani, dar asta nu este o problema pentru ei, dar l-a mine este altceva findca eu am 16, iar el are 22 [si NU sta cu mine pentru a primi CEVA anume]! Dar noi chiar nu simtim diferenta!
Cum vi se pare?
Cand este cel mai bine ca un cuplu de genu asta sa se casatoreasca si sa faca un copil in asa fel incat ea sa nu fie prea tanara [mai putin de 20], iar el sa nu fie prea batran [mai mult de 30]big grin?
Vreau doar parerea voastra sincera! Comentariile rautacioase vor primii ceea ce meritabig grin

Răspuns Câştigător
| GlamiXD a răspuns:

Aceeeeasi situatie aici big grin
Sincer mie nu-mi pasa ce spun ceilalti atata timp cat eu ma simt bine cand sunt cu el si cat timp el se comporta frumos cu mine. happy

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu am citit despre o poveste de dragoste in care situatia era inversa. Si nu-i vorba despre vedete de la Holywood.
Varsta nu are cuvant inaintea dragostei (decat daca este sub 15).

| mona a răspuns:

Daca exista dragoste, nu conteaza diferenta de varsta [am vazut cupluri de parca ziceai ca e nepoata cu bunicu dar se iubeau]

| Rooobi a răspuns:

E treaba ta ce faci e viata ta. Daca-l iubesti ce conteaza. Iar de casatorit acolo e putin mai greu acolo trebui sa hotarati cand sunteti pregatiti. Baftawinking

| wolder explică (pentru Rooobi):

Asa ebig grin Multumesc

| 35zone a răspuns:

Depinde ce varsta au. Daca amandoi sunt adulti, atunci nu-i problema. Fiind adulti au, sa zicem, aceeasi experienta, mentalitate.
Daca unul este minor, adolescenta, iar celalalt adult, e o problema. De ce? Pentru ca exista diferenta de mentalitate, partenerul, fiind adult, are alte asteptari (nu ma refer doar la sex)pe care nu o sa le primeasca de la un minor. Adolescentul ala are alte preocupari, sa-si continue studiile, este intr-un procesc in care afla cine este etc.
Din ce am observat cei care au relatii cu partenere mici, nu sunt
capabili sa aiba o relatie cu persoane de aceeasi varsta si astfel le e mai usor sa cucereasca persoane mici.
Relatiile dintre un adult si un adolescent nu au in mare parte viitor( aviz minoritatii de la noi). Sunt niste cacaturi infantile.
Ai primit parerea mea sincera laughing

| wolder explică (pentru 35zone):

Ok!
Fiecare cu parerea lui
Si in rest. fiecare face ce vrea

| bnutrino18 a răspuns:

Eu am stat cu un baiat cu 8 ani mai mare decat mine.Nu ar trebui sa ascultati gura lumii. Mi se pare ok.

| wolder explică (pentru bnutrino18):

Multumesc:X Ai dreptatewinking

| dracDeghizat a răspuns:

Si ce vor primi comentariile rautacioase? Ca sa stiu daca sa fac unul sau nu cool