Nu are nimic ca vb cu el (si-a dat si el seama ca l-ai bagat cu un motiv in lista) daca crezi ca te place MAI bine daca nu, nu conteaza vb cu el sa va cunoasteti si dupa daca vezi ca ar tine l tine ca aveti in comun ceva :0 sa-i zici ca iti place de el
Nu neaparat. adica daca conversatie este detasata, vezi ca iti raspunde in acelasi fel incat sa continuati conversatia si nu sec. eu zic ca l-ai putea intreba daca vrea sa astrti legatura, ca ti se pare ca esti ok si ca te-ai simtit bine vorbind cu el. nu inseamna neaparat ca tragi de el, inseamna doar ca vrei sa socializezi si ca esti interesata sa porti o conversatie cu el.
Nu, chiar deloc.
Fii sigura ca el are chef de vorba. Nu il presa prea tare, si inca ceva; daca tie chiar iti place, spune-i-o in fata! Dar nu ceva disperat de genul: TE IUBESC, SPUNE-MI CA MA IUBESTI!, oh nu!
Ceva de genul: Stii, mie imi place de tine, esti simpatic
Vezi tu ce faci!
See-You!
Pai cu un tip(a) care iti place iti vine sa vorbesti in fiecare zi. pentru ca... iti place! asa e, si totusi cand ai o iubit-a n-o mai scapi din ochi. Deci nu, nu esti disperata, doar esti indragostita.
NU a 2a zi! lasa-l vreo 4 zile stiind ca iti place dar trebuie sa rezisti tentatiei. cine stie in aceste 4 zile daca te place te poate baga si el in seama :*