Nu este un baiat sigura pe el. este indecis..nu stie ce vrea si nici nu stie sa isi asume raspunderea pentru ceea ce s-a intamplat
Poate i a placut ziua aceea. poate te place.dar nu este o persoana hotarata(persoanele de genul..au nevoie de timp pentru a sti ceea ce vor )
Problema e la el nu la tine!
Asteapta sa vezi cum decurg lucrurile. :*
Daca este prietenul tau de mai multa vreme si ati ajuns deja in faza de sarutari, inseamna ca are o problema si trebuie sa discutati. Daca este o persoana oarecare cu care te-ai sarutat din prima, inseamna ceea ce a insemnat mereu: e doar distractie, maine lucrurile revin la normal. Poate i s-a parut ca iti faci iluzii, desi nimeni nu cred ca are iluzii de la o astfel de aventura
Ce sa insemne,ca inca nu e pregatit sa se implice intr-o relatie serioasa cu tine sau,poate, cu nimeni inca!
S-a jucat, i-a placut, dar nu vrea obligatii, lasa-ti visele deoparte si invata sa pierzi uneori...nu-i usor, stiu, dar nici imposibil.
Nu plange si incearca sa nu suferi, mergi inainte, undeva baiatul care te asteapta doar pe TINE si-ar putea pierde rabdarea!
Ca pentru el nu inseamna nimic ce s a intamplat acolo[poate ma insel dar eu asa as intelege de aici]
Pai din punctul meu de vedere acest baiat nu e serios, si tot ce a vrut a fost doar o joaca.Ai grija cu el daca te cauta iar, si nu-l mai lasa sa se apropie asa mult de tine. Tine-l la distanta si atunci iti vei da seama daca a vrut sau nu ceva cu tine. P.S: VEZI CE REACTIE ARE:*
ilov3y0u întreabă: