Omul nu este proiectat sa fie monogam, omul are nevoie de diversitate sexuala, omul nu se poate rezuma la aceleasi organe genitale pereche toata viata, din punct de vedere antropologic si neurofiziologic acest lucru este imposibil datorita neurotransmitatoriilor din creierul nostru. pentru dreptul la diversitate sexuala au luptat stramosii nostri iar noi nu vrem sa recunoastem acest lucru, faptul ca omul nu este priectat sa fie monogam, obligand omul la monogamie, mai devreme sau mai tarziu el va insela si asta doar din cauza curiozitatii de nou, lucru ce nu poate fi impiedicat deoarece este o reactie chimica la nivelul creierului catalizata chimic si biochimic, este un gest involuntar pe care noi NU IL putem impedica. oameniilor le este greu sa accepte acest lucru si de aici se naste frustrare, nervi si stres din cauza relatiilor ceea ce duce la debilitate psihica, boli cardiovasculare, digestive s.a.m.d. este foarte important sa devenim mai flexibili in ceea ce priveste infidelitatea si sa nu judecam partenerul daca recurge la aceste gesturi
La intrebarea daca este bine sau rau sau daca este normal sau anormal sa ramai holtei toata viata din cauza motivului prezentat poti sa-ti raspunzi de fapt doar tu sau cineva tot un holtei/celibatar. Ma tem ca nu vei primi un raspuns fiindca sunt cam rari acesti... celibatari. Multa sanatate.
Eu cred ca da. Daca persoana respectiva nu tine la tine atunci nu cred ca mai are rost.
In lume trebuie sa existe ceva potrivit pentru fiecare, sa speram...
Pai din start ai ales o persoana nepotrivita. Si asta pentru ca tu il/o iubesti, iar respectiva persoana nu simte la fel.
Mentalitatea asta e perdanta. De ce sa alegi sa fii singur? Ok, nu te-a placut celalalt. Nu mai sunt persoane singure si pentru tine, care sa vina in intampinarea sentimentelor tale?
In viata trebuie sa te orientezi. Nu trebuie sa te uiti numai inainte ( precum caii). Mai in stanga, mai in dreapta..nah. Inteleg ca o iubesti, dar gandeste-te. Ce sens are daca pe acea persoana o doare la basca? ( de preferat sa se combine si cu cineva..sa vezi atunci cat mai tii la ea).
Si eu trec prin acelasi lucru, mi-a placut foarte mult de cineva, chiar stateam impreuna, radeam impreuna.dar s-a intamplat ceva si apoi am fost obligati sa ne purtam ca niste straini... Mai mult eu ma purtam asa, el nu ma placea, asa ca DA, varianta cea mai buna este sa renunti la ea, caci si eu fac acelasi lucru, nu spun sa nu ramaneti prieteni, dar aceasta ar fi o varianta cat mai sigura.
Si in cel mai bun caz sa-ti gasesti pe cineva nou pe care sa-l placi, ba chiar sa-l iubesti, caci si eu acum am trecut la altcineva, si asa este mult mai bine pentru tine si pentru persoana respectiva.
Cu siguranta exista si cineva pentru tine, pentru mine si pentru toti cei care trec prin asta!
Iti doresc succes!
Da. Nu e ok. Incearca sa uiti acea persoana pentru ca iti faci rau. Incearca sa te indragostesti de altcineva... Razi cu prietenii. Iesi mult pe afara. Distreaza-te. Doar asa poti uita. Asa e cel mai bine.
Eu mă refeream la cazul în care iubești o persoană și nu vrei să renunți la ea pentru că este singura care ți se potrivește.