| RougeEttiquete a întrebat:

Daca iubesc cel mai mult un baiat.simt ca e totul pentru mine... dar prietena meaimi aduce aminte de clipele petrecute impreuna inainte sa ma indragostesc de baiatul acela, dar.eu i-am dat candva o palma is i-am dat cu caietul in cap.azi la ora de desen se comporta ca si cum nu i-as fi facut nimic si in alte ore la fel...credeti ca baiatul mai iertat? Mai merita sa il iubesc sau sa ma iau dupa prietena mea? P. S

Răspuns Câştigător
| ÅñdRa a răspuns:

Buna.Mergi inaintehappy
niciodata sa nu te iei dupa ce zic alti, mereu sa faci ce iti spune inimahappy
si din cate spui tu si el te place cred ca ar trebui sa preiei tu initiativa si sa te duci la elhappyfai primul pas nu mai asteptahappy
mult norochappy

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bacemi a răspuns:

Daca iti place baiatul si el iti arata ca te place incearca sa faci in asa fel incat sa fiti impreuna. Nu conteaza ce spune prietena ta, daca ar tine la tine nu ti-ar pune bete in roate.

| Helpmeeveryday a răspuns:

Sigur te'a iertat, pentru ca el a luat'o ca pe o joaca. Dupa parerea mea.
Prietena ta nu ti'e prietena.Adica eu daca as vedeao pe prietena mea fericita, nu as incerca sa o indepartez de fericirea pe care o are in acele momente.
Adica ce fel de prietena esti cand nu vrei sa o vezi fericita pe prietena ta.

Ascultati inima! Nu asculta de ea.
Pupici:*:*
Bafta!>big grin

| KromZ0R a răspuns:

De iertat normal ca te-a iertat si poate simte si ceva pentru tine niciodata nu poti stie... prietena ta nu cred ca este o prietena daca te-a rugat sa renunti la el pentru ea Succes