| RAY a întrebat:

Daca iubesti o fata si aia isi bate joc de tine si suferi, e vina ta ca ai iubit-o?

13 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Deloc. este numai vina ei pentru ca nu a apreciat

| RAY explică (pentru Crackman):

E vina lui, asa spun unele fete, ca cica a fost sensibil

| Crackman a răspuns (pentru RAY):

Poti invinui un om ca a pus suflet pentru altcineva? Chestia aia este sa apere genul lor, sa nu fie chiar asa de mustrate.

| Crackman a răspuns (pentru RAY):

Ok am citit un pic. Dar un barbat adevarat trece ( mai bine zis orice sut in fund ) ca o lectie de viata.
Aia care nu au trecut peste, au preferat sa ramana in durerea lor sa aiba motive pentru : hate, sa aiba simpatia prietenilor, sa vb sau sa actioneze "just ' pentru ca sunt raniti.

| Crackman a răspuns:

Ba ray dar iti place sa dai cateodata foc happy pe TPU cu intrebarile vad happy

| RAY explică (pentru Crackman):

Si ce fac femeile alea(care înșală, își bat joc de bărbați, de sentimentele lor etc etc)nu mi de pare de condamnat.Ele sunt suficient de inteligente si ei suficient de prostii.E cursul firesc al naturii.Vina e împărțită.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

E vina ei ce a pierdut. Dar roata se va întoarce, sau mai bine zis karma, iar apoi într-o bună zi va suferi si ea! Nimic nu ramane neplătit!

| Atticus13 a răspuns:

Nu există nicio vină să iubești. Vina este dependența și atașamentul emoțional, care nu ar trebui sa existe într-o relație sănătoasă și desigur, încrederea oarbă într-o persoană.

| RAY explică (pentru Atticus13):

Cum sa nu existe

acum 2 ore | sofisis a răspuns:
Vrei parerea mea sincera? Sunt niste babalai pe care la un moment dat o femeie cu vreo 2-3 secunde mai desteapta i-a umilit, folosit etc. Daca ar fi fost sa fim si noi atat de sensibile la capitolul asta, barbatii stateau pe lab@ si sex VR si papusi gonflabile de muuuuult timp. Sunt barbati pe care de fapt ii sperie femeile si au gasit o scuza: frate eu n-am nevoie decat de sex si atat si femeile sunt fiinte inferioare si nu au drept de a alege.
Pe scurt, mi se par niste tristi care nu sunt in stare sa move the fu*k on!

| Atticus13 a răspuns (pentru RAY):

Dar eu nu percep iubirea în acest fel imatur

| DevaPathPain a răspuns:

"Voi, cei care suferiţi pentru că iubiţi, iubiţi încă şi mai mult. A muri de dragoste înseamnă a trăi în ea." - Victor Hugo

| UNțăran a răspuns:

Ar fi vina ei. Ea iti face toate problemele.

Întrebări similare