| Niko345 a întrebat:

Daca iubesti o fata trebuie sa simti asta de la inceputul relatiei sau pe parcurs? :s

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sentimentele pot veni foarte repede sau în timp!
Pa, pa.

| irina20 a răspuns:

Nu neaparat.
Se poate intampla sa ajungi sa iubesti o persoana care inainte nici macar nu o suportai.
De obicei la inceputul unei relatii esti indragostit, apoi apar sentimentle mai puternice precum iubirea.

| chelie91ptm a răspuns:

Pe parcurs bossbatting eyelashes nu din prima zi oh go on

| chelie91ptm a răspuns:

Eu o iubesc pe fata mea enorm; x; x

| alexanelly a răspuns:

Iubirea este un sentiment care ia nastere in urma altor sentimente...nu poti sa vezi pe strada o fata si sa spui ca o iubesti, pe parcursul unei relatii, treci de la admiratie la iubire si sentimente profunde. Pupici

| Laurretta a răspuns:

De la inceput relatie trebuie sa simti ceva special, atractie (nu neaparat fizica). iubirea vine pe parcurs!

| ela_4410 a răspuns:

O sa simta asta pe parcursul relatiei, deoarece atunci va cunoasteti mai bine si ea poate fi sigura pe ceea ce simte pentru tine.

| Madishor a răspuns:

Nu maii ce crezii in vrajelii gen"dragoste la prima vedere"? incepi a tine la o persoana pe parcurs la inceput e doar speciala pentru tine pe parcurs invzi sa o pretuiesti mai mult:*:Xsucces pm...

| Portocalăizhir a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea, la inceput nu exista dragoste intr-o relatie, ci atractie! Dragostea se dobandeste pe parcurs, cand incepi sa-ti cunosti mai bine partenerul, petreci mai mult timp cu el si sa realizezi ca nu poti trai fara el. Atunci urmeaza si cuvintele magice: "Te iubesc!"
Sper ca te-am ajutat, bafta!

| aLeXxAnDra_8105 a răspuns:

Prima data trebuie sa iti placa de ea dupa accea sa simti ceva pentru ea si dupa sa o iubestibig grin [deci pe parcurs se intampla toate asteabig grin]

| fanaru a răspuns:

Se poate intampla si una si alta dragostea adevarata o descoperi doar daca pierzi pe acea persoana gandeste-te in sinea ta daca te desparti de acea persoana ti-ar parea rau sau te-ar durea undeva daca te doare undeva inseamna ca nu o iubesti