| alexxx_5812 a întrebat:

Daca iubesti o persoana dar din cauza unei lungi pretenii nu stie acest lucru si vrand sa faci urmatorul pas te lovesti de aceasta pretenie... intrebare: merita sa continui sa lupti pentru iubire? si dupa ce te lovesti de acel NU categoric suntem PRIETENI doar atat; adevarata intrebare la care vreau sa stiu un raspuns : VA mai urma PRIETENIE?

Răspuns Câştigător
| Bogdana a răspuns:

Si eu mi-am iubit cel mai bun prieten...si m-am lovit de aceasta prietenie. Faza e ca exista foarte putine sanse ca ea/el sa te vada ca pe un iubit/iubita.Si acea prietenie dintre voi nu va mai fi la fel.Am auzit si de cateva cazuri dar foarte putine care la inceput au fost cei mai buni prieteni si apoi iubiti... dar dupa cum am zis foarte putine sunt foarte putine au mers si apoi prietenia dintre ei s-a stricat.Stiu ca e greu si mie mi-a fost foarte greu stiind ca nu se poate. Dar poate mai bine asa cel putin acum am un foarte bun prieten langa mine.Bafta!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde, daca nu simti nimic si daca esti rece atunci nu ii demonstrezi dragoste si ramai amic.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca nu s-a intamplat nimic intre voi si consideri ca acea discutie nu a avut loc, va mai exista cu siguranta prietenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, categoric DA!

| frumusyka334 a răspuns:

Pai poate dar daca iubesti invata sa lupti si daca nu simte la fel veri ramane cu cel mai bun prieten/prietena depinde

| alina_4253 a răspuns:

Da.poate.depinde de aman2