Sa nu faci nimic.Ce rost ar mai avea?
Mai bine te ocupi de persoana ta,sa te poti aduna si sa-ti poti reveni cat de cat dupa o asemenea palma de la viata.
Si, daca tu i-ai facut pe plac in toate, inseamna ca ai iubit-o si ca le-ai facut din dragoste.Lasa amintirea asta nealterata si stii de ce?
Va avea cel mai bun termen de comparatie cu fiecare "altul" langa care se va gasi.
Va avea motiv sa verse multe lacrimi,cand cel cu care e nu o va face fericita.
Si,pentru ca se stie vinovata, lacrimile vor fi si mai amare.
Ingratitudinea din noi e ca o bomba cu ceas, doar ca nu poti stii cand va exploda.
Considera-te razbunat.Prin iubirea daruita.N-o lua inapoi!
Ce am făcut şi eu.Am trecut prin asta. Ştiu cum e.Doar că la mine a fost mai dură povestea.Pentru că a doua fată din viaţa lui era cea mai bună prietenă a mea.Sau cel puţin aşa o consideram eu.Dar totul a fost o mare farsă de la amândoi.Are multe consecinţe un asemenea lucru, printre care şi pierderea încrederii.Dar un singur lucru îţi spun. Când găseşti şi ai lângă tine pe cineva care te iubeşte, toate vor fi uita-te.Va fi doar o trădare, o amintire în trecut.Dar nu se va compara cu ferucirea pe care o ai cu/lângă tine.Atunci vei vedea că merită toată suferinţa.Nobody4Nobody.
Fericire,scuze pentru greşala de ortografie...
La mine indiferenta l-a facut se se intoarca la mine. Dar am stat o saptamana despartitit. Fara ca eu sa-l mai caut sau sa ma mai caute. A inceput sa creada ca am patatit ceva si a incercat sa ma caute. Pentru el inzadar nu ma gasit. Pana m-a prins in bratele altuia. Asta a fost un impuls pentru el ca sa fie gelos si sa se intoarca la mine. Succes!
Nimic, fiecare actiune are consecinte in viitor. O sa-si gaseasca nasul, tu ar trebui sa-ti continui viata.
Depinde in ce potura o vezi cu altul Daca femeia lucreaza si cu barbati nu inteleg de unde vine supararea Daca o gasesti cu alta persoana sub alta forma ramane la aprecierea ta ce doresti sa faci
Incepi prin a juca teatru, daca se intampla ca persoana sa iti fie vesnic fidela, atunci la sfarsit vei avea parte de aplauze, daca nu.te bucuri ca mai ai alte piese de jucat; dar nu toti putem fi actori sau cel putin nu toti pot fi buni actori.
Nu merita sa-i faci nimic, ea singura isi va da seama ce a pierdut. Si cred ca va regreta.
Cum sa fi indiferent cu o asemenea pers fi serios